Sotsid esitasid uustulnuka Lasnamäe linnaosa vanemaks (6)

Kadriann Kummer
, suvereporter
Copy
Tatjana Lavrova (esiplaanil) on töötanud varasemalt mitmetes MTÜdes, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna esimehe, Tallinna abilinnapea Madle Lippuse sõnul on Lavrova kogukonnas tuntud ja tunnustatud kui suurepärane kaasaja.
Tatjana Lavrova (esiplaanil) on töötanud varasemalt mitmetes MTÜdes, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna esimehe, Tallinna abilinnapea Madle Lippuse sõnul on Lavrova kogukonnas tuntud ja tunnustatud kui suurepärane kaasaja. Foto: Eero Vabamägi

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Tallinna piirkonna juhatus esitas kolmapäeval Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadiks seni poliitikas ja ka avalikkusele võrdlemisi tundmatu Tatjana Lavrova.

Lasnamäe vanem oli viimane, kelle uus linnavalitsus ametisse on nimetanud. «Pidime hästi valima ja kaaluma, kes sobiks nii suure linnaosa etteotsa, ja mulle tundub, et oleme leidnud väga hea kandidaadi,» ütles Postimehele SDE Tallinna piirkonna esimees, Tallinna abilinnapea Madle Lippus. «Tatjana on väga pika eestvedamise kogemusega, ta on töötanud mitmetes MTÜdes, kogukonnas tuntud ja tunnustatud kui suurepärane kaasaja. Ta on ka väga empaatiline, kahe kogukonna ühendajana pikka aega toiminud ja toimetanud.»

Tagasi üles