Tallinnas on võimalik saada kolmekäiguline restoranilõuna kätte sisuliselt päevaprae hinnaga. Kuid see nõuab teadmisi ja etteplaneerimist.
Tellijale
Luubi all ⟩ Kui lõunasöök sööb augu rahakotti (1)
Mõned päevad tagasi otsustasin kergemeelsushoos lubada endale ühe burrito. Te ju teate burritot, seda lustakat ja vürtsikat mehhiko rooga, mis sisaldab kõike maitsvat ja värvilist ning on keeratud õhukese nisujahust tortilja sisse? Paraku ei olnud ma Mehhikos. Mul läks tuju ära juba siis, kui olin astunud sisse anonüümseks jäävasse ja tavaliselt odavaks peetavasse kesklinna söögikohta ja näinud burrito hinda: ligemale kuus eurot.
Järele mõeldes tuleb tunnistada, et võib-olla ongi kuus eurot burrito kohta soodne. Tänapäeval, Tallinnas. Paraku tundis süda teisiti. Eeskätt siis, kui oli selgunud, et ka juurde planeeritud kohv maksab kõvasti üle kolme euro.