GALERII Tallinn valmistub Zelenskõi visiidiks, politsei soovitab kesklinna vältida (3)

Postimees
Copy

Tallinnas valmistatakse mitmel pool ette Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi visiidiks ning politsei soovitab neljapäeval kesklinna piirkonda vältida. 

Põhja prefektuuri operatiivbüroo juht Vaiko Vaher sõnas Postimehele, et politsei on lähipäevil Tallinna linna teedel ja tänavatel väljas tavapärasest suurema ressursiga, et tagada Ukraina presidendi visiidi turvalisus. «Tugevdame kontrolli ka Tallinna lennujaamas ja sadamas. Lähipäevil kehtib Tallinnas ka lennukeelu ala. See tähendab, et droonide lennutamine on keelatud. Juhul, kui PPA tuvastab drooni, tuuakse see alla,» lisas ta. 

Visiidi toimumise päeval on Tallinna kesklinnas ja vanalinnas mitmed tänavad liiklemiseks ja parkimiseks suletud. «Soovitame autoga liiklejatel kesklinna piirkonda vältida. Juhul, kui kesklinnas liikumine on vältimatu, palume liiklejatel varuda kannatust ning jälgida politseinike suuniseid,» ütles Vaher. 

«Teeme üheskoos nii, et visiit mööduks võimalikult sujuvalt ja turvaliselt. Selleks palume Eesti inimestel teha politseinikega koostööd. Näiteks võivad politseinikud inimestelt paluda isiku tuvastamiseks dokumenti ning samuti kontrollime vajadusel inimeste isiklikke esemeid, nt seljakotte vms,» lisas Vaher.

Tagasi üles