Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman
(+372) 507 3066
Saada vihje

NÄDALA RETSEPTID Pidulikud pipstükid ahjukalast šokolaadivahuni

Copy
Jõuluvürtsine šokolaadivaht. FOTO: Erakogu
Jõuluvürtsine šokolaadivaht. FOTO: Erakogu Foto: Erakogu

Kui tundub, et pühadevorsti ja lihapraadi on söödud liiga palju, panustage vana-aastaõhtul valgele või punasele kalale. Koogi küpsetamise asemel suristage pokaali šokolaadist ja vahukoorest maius.

Kui tundub, et pühadevorsti ja lihapraadi on söödud liiga palju, panustage vana-aastaõhtul kalale. Võine ja kuldpruun röstsai kergsoolalõhega või punase kalamarja, hapukoore ja peene sibulahakkega on õhtu sissejuhatuseks piisavalt pidulik.

Pearoaks võite küpsetada kõrvalolevat Kristel Voltenbergi välja pakutud lõhet juustuses-kooreses-vahuveinises rüüs või hoopis Pille Endeni valget ahjukala juustu-majoneesikattega.

Toeka tordi või kringli küpsetamise asemel aga võtke tahvel eestimaist Kalevi šokolaadi ja vormige sellest sidrunise särtsuga trühvlid või suristage jõuluvürtsiseks vahuks.

Tagasi üles