/nginx/o/2023/12/29/15806065t1h9f0f.jpg)
Kui tundub, et pühadevorsti ja lihapraadi on söödud liiga palju, panustage vana-aastaõhtul valgele või punasele kalale. Koogi küpsetamise asemel suristage pokaali šokolaadist ja vahukoorest maius.
Kui tundub, et pühadevorsti ja lihapraadi on söödud liiga palju, panustage vana-aastaõhtul valgele või punasele kalale. Koogi küpsetamise asemel suristage pokaali šokolaadist ja vahukoorest maius.
Kui tundub, et pühadevorsti ja lihapraadi on söödud liiga palju, panustage vana-aastaõhtul kalale. Võine ja kuldpruun röstsai kergsoolalõhega või punase kalamarja, hapukoore ja peene sibulahakkega on õhtu sissejuhatuseks piisavalt pidulik.
Pearoaks võite küpsetada kõrvalolevat Kristel Voltenbergi välja pakutud lõhet juustuses-kooreses-vahuveinises rüüs või hoopis Pille Endeni valget ahjukala juustu-majoneesikattega.