Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

TEED ON LIBEDAD Läänemaal sai kraavi sõitnud autos inimene viga, Virumaal takistab teelt välja libisenud veok liiklust

Copy
Politseiauto
Politseiauto Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna on juhtunud juba mitu liiklusõnnetust, kus saatuslikuks sai libe tee. Politsei tuletabki meelde, et praeguste heitlike ja sajuste ilmaoludega tuleb liikluses olla väga tähelepanelik, hoida piisavat pikivahet ning hoiduda järskudest manöövritest.

Kella 15.47 ajal sai häirekeskus teate, et Harjumaal Anija vallas Aegviidu alevis on sõiduauto teelt välja sõitnud ning katusele paiskunud. Tegu oli õnneliku väljasõiduga, sest inimesed kannatada ei saanud, samuti ei läinud tarvis politsei ega päästjate abi. Sündmuspaigas oli teel must jää ning puistur saabus vahetult pärast avariid.

Pärastlõunal kell 15.28 teatati, et Ida-Virumaal Jõuga-Raudi teel on veok sõitnud kraavi ning selle haagis on jäänud teele risti. Õnnetuses inimesed viga ei saanud. Küll on õnnetuspaigas tee mõlemas suunas liiklusele täielikult suletud, mistõttu oleks mõistlik seda kanti praegu vältida ning oma sõitudeks teine marsruut leida. Ümbersõit toimub Jõhvi kaudu.

Masina väljatõmbamiseks ning äraveoks on tellitud puksiir, kuid selle saabumine võtab aega.

Kella 15 paiku tuli teade Narvas Kangelaste prospektil juhtunud õnnetustest. Esialgsetel andmetel sõitis seal 90-aastase mehe juhitud Hyundai ülekäigurajal otsa seda ületanud naisele, kellega tegelevad sündmuskohal meedikud.

Politsei tuvastas, et autojuht oli kaine. Õnnetuse täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Kella 16 ajal sai häirekeskus info, et Läänemaal Haapsalu-Laiküla teel on sõiduauto Renault teelt välja kraavi sõitnud. Masinas oli neli inimest, neist üks sai viga ning ta viidi tervisekontrolliks haiglasse. Auto roolis olnud mees oli kaine. Tee avariipaigas oli libe.

Keskkonnaagentuur hoiatas, et täna õhtul langeb temperatuur teepindadel laialdaselt miinuspoolele ja märjad teepinnad hakkavad jäätuma.

Politsei tuletab meelde, et praeguste heitlike ja sajuste ilmaoludega tuleb liikluses olla väga tähelepanelik, hoida piisavat pikivahet ning hoiduda järskudest manöövritest. Pigem liikuge aeglasemalt, kui kiirustades ning enne sõidu alustamist veenduge, et teie esiklaas on puhas nii udust kui muudest nähtavust segavatest teguritest.

Tagasi üles