Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Kingitus naisele või sõbrannale? Erilised jõulu- ja sünnipäeva kingitused leiad Monafi e-poest

Copy
Three Corner kõrvarõngad ja kaelakee
Three Corner kõrvarõngad ja kaelakee Foto: Monafi

Kingitus naisele või sõbrannale? Erilised jõulu- ja sünnipäeva kingitused leiad Monafi e-poest.

Jõulud ja muud erilised tähtpäevad on täis maagilisi hetki lähedaste seltsis ning traditsiooniliselt on erinevate pühade ja sünnipäevade ajal kombeks oma naist, sõbrannat, ema ning teisi lähedasi üllatada ka südamliku kingitusega.

Panime kokku kingiideede listi, millised kingitused naisele ja sõbrannale valida Monafi e-poest jõuludeks, sünnipäevaks või muuks oluliseks tähtpäevaks.

Kõik Monafi ehted jõuavad sinuni kaunis ehtekarbis.

1. Jõuluhooaja hitt – pilkupüüdvad kõrvarõngad

Sea Coral kõrvarõngad on läbi aegade olnud kõige müüdumad ehted jõulude ajal Monafi e-poes.

Haraline metall ja lihvimata poolvääriskivi moodustavad eriti glamuurse ja pilkupüüdva koosluse.

Korallidest inspiratsiooni saanud Sea Coral kollektsioon on saadaval nii hõbedasena, roosa kullaga kui ka valge ja musta roodiumiga kaetult. Kõrvarõngad on valikus erinevate poolvääriskividega, millest igaühel on oma sügavam tähendus.

1. Jõuluhooaja hitt- pilkupüüdvad kõrvarõngad
1. Jõuluhooaja hitt- pilkupüüdvad kõrvarõngad Foto: Monafi

2. Eksklusiivsed kinkekomplektid ja jõulukingitused naisele

Jõuludele mõeldes oleme kokku pannud eksklusiivsed kinkekomplektid, mis on ideaalsed jõulukingitused naisele, kes armastab kanda säravaid ja omavahel kokkusobivaid ehteid.

Kinkekomplektid on soodsama hinnaga kui tooted eraldi ostes. Ehtekomplekt on pakitud paelaga kaunistatud kinkekarpi, mis sobib kinkimiseks kas jõuludeks, sünnipäevakingituseks naisele või muuks tähtpäevaks otsekui valatult!

2. Eksklusiivsed komplektid ja jõulukingitrused naistele

Monafi

Kaelaehe ja kõrvarõngad roosa kullaga

Kaelaehe ja siia juurde sobiv kõrvarõngapaar on alati hea jõulukingiidee.

Näiteks sobib jõuludele mõeldes Little Stone komplekt roosa kulla ja roosa kvartsiga, mida kinkides ei ole võimalik eksida.

2.1 Kaelaehe ja kõrvarõngad roosa kullaga

Monafi

Kõrvarõngad ja sõrmus mageveepärlitega

Kinkimiseks sobivad hästi ka kõrvarõngad koos sõrmusega. Näiteks Pearl kinkekomplekt roosa kulla & tumelillade pärlitega, kus on kasutatud mageveepärleid.

Eriti lihtsaks teeb kinkimise see, et komplekti kuuluv sõrmus on reguleeritava suurusega.

2.2 Kõrvarõngad ja sõrmus mageveepärlitega

Monafi

3. Sünnipäeva kingituseks naisele ehted uuest Leaf Stone kollektsioonist

Sünnipäeva kingituseks sobivad suurepäraselt kõrvarõngad, sõrmused, käevõrud ja kaelavõrud meie uuest Leaf Stone kollektsioonist.

Lehemotiivist kantud Leaf Stone ehted on tõelised pilgupüüdjad ja mõeldud kandmiseks nii eraldi kui ka komplektina.

Leaf Stone ehted on kaunistatud lihvimata poolvääriskividega ja tooted on saadaval hõbedast, roosast kullaga ja valge roodiumiga. Käevõrud ja sõrmused on universaalse suurusega ja neid saab oma käe järgi parajaks painutada.

3. Ehted uuest Leaf Stone kollektsioonist

Monafi

4. Ajatu sünnipäeva- või jõulukink naisele, kes armastab klassikat

Elegantne ja lihtne Eline Rosina Tennis käekett on täiuslik kingitus naisele, kes otsib käeketti, mis sobiks nii pidulikeks hetkedeks kui ka igapäevaseks kandmiseks.

Kollase kullaga või hõbedane käekett on mugava kinnitusega ja kergesti reguleeritav. Käevõru kaunistavad väiksed tsirkoonid, mis loovad kauni ja väljapeetud sära.

Tennis käevõru sobib kandmiseks nii eraldiseisvalt kui ka teiste ehete, käevõrude ja käekellaga komplektis. Tasub proovida!

4. Ajatu jõulukink naisele, kes armastab klassikat

Monafi

5. Tõeliselt põnev kingiidee – Triple Raindrop sõrmus

Üks tõeliselt põnev ja eriline kingiidee on Triple Raindrop sõrmus, mis on saadaval nii hõbedast, roosast kullast kui valgest roodiumist versioonina. Sõrmuse komplekti kuulub kolm sõrmust, mida saab kanda kõiki koos või igaühte eraldi sõrmes.

Eksklusiivne kingitus on Triple Raindrop sõrmus hõbeda ja Herkimeri teemantiga, mille kaunistamisel on kasutatud lihvimata Herkimeri teemanti.

Erilise poolvääriskiviga sõrmus on kahtlemata eriline kink, millega oma naist üllatada. Lisaks on see praktiline ja nutikas, sest sõrmust saab kanda mitmel viisil.

5. Tõeliselt põnev kingiidee-Triple Raindrop sõrmus

Monafi

6. Klientide lemmikud Brier Rose kõrvarõngad

Mõeldes sellele, millised on klientide lemmikud Monafi e-poes, siis kindlasti kuuluvad nende hulka Brier Rose kõrvarõngad, mida on võimalik osta nii hõbedasena kui ka roosa kullaga.

Need roosidega kaunistatud käsitööna valminud väikesed rõngad on suurepärane valik igasse päeva.

Pidulikemaks hetkedeks võib neid kombineerida Brier Rose kollektsiooni kuuluvate sõrmustega, mis püüavad pilku oma erilise disainiga.

6. Klientide lemmikud Brier Rose kõrvarõngad

Monafi

7. Jõulukingid naistele ja emadele

Talvest ja lumistest puudest inspireeritud Snow kõrvarõngad on ideaalsed jõulukingid naistele ja emadele.

Snow kõrvarõngaid kaunistavad armsad magevee pärlikesed ja erinevas toonis poolvääriskivid, mida saab kombineerida nii piduliku kui ka argisema garderoobiga.

Neid kõrvarõngaid saab tõepoolest kanda nii oma lemmik kampsuniga kui klassikalise musta kleidiga.

7. Jõulukingid naistele ja emadele

Monafi

8. Midagi julgemate ehete austajatele

Julgemate ehete kandjale sobivad kingikotti Sand Wave kõrvarõngad musta roodiumi ja lilla pärliga. Need liivaluidetest inspireeritud kõrvarõngad on kaetud kauni musta roodiumiga ja erilisust lisab mageveepärl.

Tänu elegantsele kujule ja kaunis värvitoonis pärlile mõjuvad need kõrvarõngad oma voolujoonelise kujuga ajatult ja samas äärmiselt efektselt.

See eriline kõrvarõngapaar sobib jõuluvana kingikotti ka kõikidele tumedat tooni ehete armastajatele, mis on talveks ideaalne valik.

8. Midagi julgemate ehete austajatele

Monafi

9. Erilise mustriga Willow kõrvarõngad

Eline Rosina Egiptuse püramiididest inspiratsiooni saanud kauni mustriga Willow kõrvarõngad sobivad kandmiseks kontoris, sõpradega koosviibimistel ja romantilisel õhtusöögil.

Saadaval nii hõbedasena kui ka kullaga täidetud* versioonis.

Käsitööna valminud rõngaid kaunistab kolmnurkadest koosnev muster, millele on lisatud väikesed täpid ja tsirkoonidest kaunistused.

9. Erilise mustriga Willow kõrvarõngad

Monafi

*Mida tähendab „kullaga täidetud“?

Vermeil tehnika ehk “kullaga täidetud” tähendab, et alusmaterjaliks on 925 sterling hõbe ning kattematerjaliks on vähemalt 2,5 mikroni paksune kiht 18K puhast kulda.

Tihkem ja tunduvalt paksem kattekiht on pressitud baasmaterjali sisse, mis tagab, et ehe säilitab oma kauni välimuse pikaks ajaks.

10. Kingitused naistele, mis sobivad iga naise sõrme

Elegantsed reguleeritavad sõrmused on tõeliselt hea kingiidee sünnipäevaks või jõuludeks. Monafi sõrmused on erilised ja nende kandja on alati tähelepanu keskmes.

Tegemist on ka igati praktilise kingiga, sest need kingitused sobivad igale naisele, kuna neid saab ise reguleerida.

Näiteks leiad Monafi valikust universaalse suurusega imekaunid Twist Firework sõrmused. Selle sõrmuse muudavad unikaalseks kaks erineva suurusega kivikest, mis on omavahel kokku põimitud.

Tänu reguleeritavale suurusele võib seda kanda ükskõik millises sõrmes.

10. Jõulukingid, mis sobivad iga naise sõrme

Monafi

11. Glamuursed ja naiselikud käevõrud

Kui kingisaaja tunneb rõõmu naiselikest ehetest, siis võiksid talle sobida Double Stone käevõrud. Need käevõrud on mõeldud kandmiseks nii igapäevaselt kui ka koos pidulikuma outfitiga. Eriti hästi sobivad need mõne lendleva kleidiga, millel on lühemad või kolmveerand pikkuses varrukad.

Double Stone käevõru krooniks on kaks säravat poolvääriskivi. Valge mäekristall ja roosa kvarts on ideaalne sünnipäeva kingitus naistele, kellele meeldivad pastelsed toonid.

Saadaval on ka käevõrud, mille kivikesed on erinevat tooni. Näiteks Double Stone käevõru punase ja mustaga, mille värvid sobivad hästi jõulupeole ja aastalõpuüritusele.

11. Glamuursed ja naiselikud käevõrud

Monafi

12. Kaunid ja laia värvivalikuga Little Stone kõrvarõngad ja kaelakeed

Little Stone kõrvarõngad ja kaelakeed sobivad praktiliselt iga riietusega.

Kui soovid kingikotti poetada ehted, mis sobivad nii pidulikuks puhuks kui igapäevaseks kandmiseks, siis on Little Stone kindel valik.

Little Stone ehetel on lai värvivalik. Valikus on erinevate varjunditega lillad, roosad, valged, punased, kollased, rohelised, sinised ja mustad kivikesed. Tegemist on lihvimata poolvääriskividega. Tänu sellele näeb iga ehe ainulaadne välja.

Little Stone kinkekomplektid

Little Stone sari on saadaval ka kinkekomplektidena, kuhu kuuluvad kõrvarõngad ja kaelakee. Ehtekomplekt on pakitud paelaga kaunistatud ehtekarpi.

Hea valik on näiteks Little Stone komplekt valge roodiumi ja mäekristalliga, mis võlub pilke elegantsi ja pastelselt helesinise värvitooniga.

Jõuluvana kingikotti sobib hästi ka Little Stone komplekt roosa kulla & punase granaadiga, mis on jõuludega kokku sobivates toonides.

12. Kaunid ja laia värvivalikuga Little Stone kõrvarõngad ja kaelakeed

Monafi

13. Kinkekaart

Kui valik tundub siiski keeruline, on võimalik naisele jõuludeks kinkida Monafi e-poe kinkekaart.

Monafi ehted on suure tähendusega ja nii saab kingisaaja ise tunnetada, milline ehe teda kõige rohkem kõnetab. Kinkekaarti saab tellida 25-200 euro väärtuses ja kinkekaart kehtib 6 kuud. Kaardi saadame posti teel.

13. Kinkekaart

Monafi

Miks tellida kingitused naistele Monafi-st?

Monafist leiad laia valiku ehteid jõuludeks või kingituseks igale naisele.

Hõbedast, kullatuna, poolvääriskividest ja pärlitega – iga ehe on eriline ja suure tähendusega.

Monafi ehted on valminud käsitöömeistrite käe all kirgliku pühendumisega.

Võluv ehtekomplekt koos kauni karbiga on suurepärane kingiidee.

Meie kliendid ütlevad, et Monafi ehteid kandes saavad nad alati ohtralt komplimente ja neisse on lihtne kiinduda.

Jõulukingid saad mugavalt tellida Monafi e-poest. Teeme kõik, et ostukogemus oleks meeldejääv ja eriline. Paneme kingitused teele kiirelt, üldjuhul postitame ehted 1 tööpäeva jooksul.

Alusta ehete valimist siit!

 
Copy
Tagasi üles