Päästeameti kingisoovitus Kingi oma lähedastele kindlustunne!

Päästeamet
Copy
Meki toiduvarukomplekt.
Meki toiduvarukomplekt. Foto: Toidupakk.ee

Toiduvarud:

Külmkuivatatud eined on äärmiselt praktiline kingitus nii matka- ja reisihuvilistele kui ka ettevalmistusena ootamatuteks olukordadeks (tormidest tingitud elektri-, sooja- ja/või veekatkestused). Valmis toidupakkide säilivus on mugavalt pikk (2–8 aastat), mis ei tekita kasutajale lisapeavalu. Lisaks sellele on toidu valmistamine imelihtne! Paki sisse tuleb lisada kuuma vett ja 8–15 minuti pärast on täisväärtuslik kuum toit söömiseks valmis! Tutvu kindlasti pakil oleva kasutusjuhendiga.

Päästeamet on läbi proovinud ja andnud oma heakskiidu järgmistele toidupakkidele.

1.Tactical Foodpack

2. Meki valmistoidud

3. Salvesti Presto sarja tooted

Puhas joogivesi:

Foto: Päästeamet

Kindel on see, et kodus ei ole võimalik stabiilselt suurt veevaru hoida, mistõttu võib mõelda näiteks veefiltrile. Igapäevaseks kasutuseks sobib suurepäraselt filtriga veepudel LifeStraw Go. Veepudeli filter ei pea igapäevaselt pudeli sees olema, vaid selle saab pudeli küljest eemaldada ja kasutada näiteks kriisiolukorras, mil vajad puhast joogivett. LifeStraw Go on vahetatav veepuhastusfilter, mis suudab puhastada kuni 4000 liitrit reostunud vett – kui pudeli mahutavus on 650 ml, siis on selle filtriga võimalik vett puhastada üle 6000 korra!

Infovahetus ja nutiseadme laadimine:

Mida teha, kui on kriisiolukord ning pikka aega puudub andmeside ja elekter? Kriisiolukorras vajame riigilt ametlikku infot, mida jagatakse rahvusringhäälingu raadiokanalil Vikerraadio. Raadio on pisike, kuid väga hea ja multifunktsionaalne abivahend.

  • Raadio toimib ka akupangana! Ole mureta – elektrikatkestuse korral saad selle seadmega oma nutiseadet laadida ja andmeside olemasolu korral oma lähedastega ühenduses olla. Akupanga mahutavus on 2000 mAh.
  • Raadio funktsioon (FM ja AM sagedused).
  • LED-taskulamp on ideaalne juhuks, kui väljas on pime või kodus puudub elekter.
  • Dünamo võimaldab seadet laadida otsese päikesevalguse käes.
  • SOS-alarm hädaolukorraks (aktiveerub ja lülitub välja sisselülitusnupu topeltvajutusega).
  • Seadme sees on Li-ION aku (eraldi patareisid vaja ei ole).
Dünamoga hädaabiseade.
Dünamoga hädaabiseade. Foto: Toidupakk.ee
Copy
Tagasi üles