Päevatoimetaja:
Alexandra Saarniit

5 huvitavat hea õnne rituaali hasartmängijatele

Copy
Foto: Pexels

Hea õnne rituaalid on omased paljudele inimestele erinevatest kultuuridest üle maailma juba sajandeid ning ka hasartmängijad ei ole siinkohal mingi erand. Lihtsad žestid ja toimingud, nagu näiteks täringutele puhumine enne nende heitmist või amuleti kandmine kaelas aitavad mängijate uskumuste kohaselt positiivset energiat luua, keskenduda ning mänguga paremini hakkama saada.

Hoolimata sellest, et hea õnne rituaalide positiivse mõju kohta mängutulemustele puudub igasugune kinnitus, võib neid kasvõi naljagi pärast proovida. Kokkuvõttes pole andmeid ju sellegi kohta, et need kunagi kellelegi kahju oleksid toonud.

Kanna punast

Punast riietust seostatakse Hiina kultuuris elujõu, hea õnne ja eduga ning seda kasutatakse paljude tähtsündmuste nagu pulmad, sünnipäevad ja Hiina uusaasta tähistamisel. Punane on populaarne ka hasartmängude maailmas ning kuulub valdavalt kasiinode värviskeemi, olles kasutuses nii dekoratsioonides kui ka vaipadena.

Lisaks, paljude kasiinode brändi disainis on samuti rohkelt punast värvi, kuna punane seostub hea õnnega. Sellest võiks ka järeldada, et kui oled rituaalide austaja ning kannad punast riietust hasartmängude mängimise ajal, siis võib see suurendada sinu õnne ja aidata sul võita.

Isegi kui oled kodus ja mängid näiteks Vivatbet veebikasiinos, võid ju vabalt selga visata punase T-särgi või pusa. Kui sul juhtub kodus olema punaseid dekoratsioone või küünlaid – otsi need välja ja ümbritse end punasega nii palju kui võimalik.

Kuigi punase riietuse valimine ei pruugi garanteerida võitu, on see ikkagi osa traditsioonist, mida paljud hasartmängijad järgivad.

Number 8 toob õnne, number 4 aga õnnetust!

Numbrit kaheksa peetakse hasartmängude mängimisel ning spordipanustamisel (sports betting) õnnetoovaks, kuna see on Hiina kultuuris seotud õnne, rikkuse ja heaoluga ning sellest on saanud populaarne number mitmesugustes hasartmängudes, nagu näiteks slotimängud.

Näiteks sisaldavad paljud slotimängud numbrit kaheksa pealkirjas või panuste väärtuses. Sageli võib märgata maksimaalset panust 8,88 dollarit või minimaalset panust 0,88 dollarit.

Kõige kuulsam näide numbriga kaheksa seotud õnneusust on aga 2008. aasta Pekingi olümpiamängud. Organisaatorid valisid ametlikuks avamiskellaajaks 20:08 ning mängud ise algasid 8. augustil 2008 kell 20.08. Olümpiamängude hiinlastest korraldajad uskusid, et see kuupäev ja kellaaeg toovad mängudele häid endeid.

Samamoodi nagu numbrit 8 peetakse Hiinas õnnetoovaks, usutakse numbrit 4 toovat õnnetust. Sellepärast ei leia te enamasti neljandat korrust kasiinohotelli liftist – see korrus küll eksisteerib, kuid see jäetakse sageli lihtsalt vahele.

Sama veendumus kehtib ka hasartmängude mängimisel ning seetõttu pole üllatav, et Aasia hasartmängud ei sisalda numbrit neli. Mida sellest kõigest enda jaoks välja lugeda? Ebausklikuna tasub hasartmänge mängides numbrit 4 vältida.

Lõhnad võivad õnne tuua

Lõhnaveed, odekolonnid ja parfüümid on paljude jaoks samuti oluline rituaal enne mängima asumist. Kui endal veel ühtegi õnnetoovat parfüümi pole välja kujunenud, võib katsetada lõhnu, mis õnne tuua lubavad. Heaks näiteks on Christian Diori „Lucky“, Carolina Herrera „Lucky Charms“ parfüümide kollektsioon ja Viktor&Rolfi „Good Fortune“.

Isiklik õnneparfüüm võib välja kujuneda ka mängimise käigus – kui mõnda lõhna kandes tundub, et õnn on justkui sinu poolel, tasub seda ka edaspidi kanda.

Vahet pole, kas mängida füüsilises kasiino, Vivatbet sarnases veebikasiino või sports betting lehel, kogenud mängurid lõhnastavad end alati enne kasiinosse minekut või arvuti avamist.

Kanna õnnetoovat kristalli või muud talismani

Kristallidel ja muudel talismanidel on pikka aega usutud olevat võime tuua head õnne. Paljud inimesed kannavad neid kaasas hasartmängude mängimisel lootusega suurendada oma võiduvõimalusi. Ühed enimkasutatud talismanidest on kristallid ja vääriskivid, millest igaühel arvatakse olevat erilised metafüüsilised omadused.

Üks tuntumaid hea õnne kristalle on roheline aventuriin. See kristall aitab tuua ellu rõõmu, tasakaalu, selgust ja raha. Paljud usuvad, et see kristall meelitab ligi positiivset energiat ja aitab kaasa rikkusele ja küllusele.

Teine tuntud kristall, mis on seotud rikkuse ja õnnega, on tsitriin. Usutakse, et see erksavärviline kristall kaitseb omaniku rikkust ning tõmbab ligi igasuguseid positiivseid sündmusi. Tsitriin on tuntud ka edu kristallina.

Tõeliselt ainulaadne kristall, mida sageli kasutatakse õnne ja rikkuse ligimeelitamiseks, on Tiigrisilm. See kuldne kristall võib aidata kaasa rikkuse kasvule ja raha juurdevoolule. Lisaks aitab see leida võimalusi kasvamiseks ja arenemiseks.

Võta esimene võit alati välja

Liigne ahnus ning oma hea õnne tähelepanuta jätmine on kasiinos mängides ühed halvimatest asjadest. Esimese võidu väljavõtmise kohta usutakse, et see aitab õnne ka edaspidi õuele tuua.

Kõik on kuulnud väljendit "maja võidab alati". See tähendab, et kuigi kasiinos on aeg-ajalt võimalik võita, kaotab enamik mängijaid lõpuks siiski. Võidu väljavõtmine aitab jääda rahulikuks ning loob positiivse tunde, et midagi on juba võidetud.

Esimese võidu väljavõtmine ei tähenda, et mängimine tuleb tingimata lõpetada. Kui soovite jätkata, on hea õnne rituaaliks ka lihtsalt algse panuse väljavõtmine. Kui alustasite näiteks 200 euroga ja võitsite juurde 200 eurot, võite välja võtta 200 ja jätkata mängimist järelejäänud 200 euroga.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles