Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Kalle Grünthal jäi riigikogu komisjonis kidakeelseks (1)

Copy
Kalle Grünthal kütusekaarti kasutamise tagamaid ei avanud, kuid vihjas ajakirjanikele, et nood võiksid järele mõelda, kas neil on ehk põhjust tema ees vabandada.
Kalle Grünthal kütusekaarti kasutamise tagamaid ei avanud, kuid vihjas ajakirjanikele, et nood võiksid järele mõelda, kas neil on ehk põhjust tema ees vabandada. Foto: Eero Vabamägi

Riigikogulane Kalle Grünthal käis eile riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni ees, kuid käimasolevale kriminaalmenetlusele viidates ei kommenteerinud ta oma kütusekaardi kasutamist sealgi. Korteriafääri kohta ütles ta komisjonile, et oli huvide deklaratsiooni kolm aastat järjest sisestanud vale aadressi.

Komisjoni istung oli kinnine. Enne komisjoni ette astumist Grünthal kommentaare ei jaganud, küll aga filmis ta enne sisenemist telefoniga komisjoni ukse taha kogunenud ajakirjanikke.

Komisjoni ruumist väljudes oli Grünthal valmis ajakirjanikele oma kuluhüvitistest pikemalt rääkima, kuid küsimustele otsesõnu siiski ei vastanud. Küll aga rääkis ta seoses tema üüritava korteriga peagi algavast tsiviilkohtumenetlusest, kus «võib-olla on ka mõni ajakirjanik osaline».

Tagasi üles