Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Telegramis müüvad narkootikume diilerite asemel üha sagedamini suhtlusrobotid

Telegrami bot’i käest narkootikumide tellimise protsessi kõige keerukam osa on ühe kasutaja sõnul krüptorahakoti avamine ja krüptomakse tegemise õppimine.
Telegrami bot’i käest narkootikumide tellimise protsessi kõige keerukam osa on ühe kasutaja sõnul krüptorahakoti avamine ja krüptomakse tegemise õppimine. Illustratsioon: Madis Veltman

Nii nagu iseteenindus­kassad on toidupoes välja vahetamas müüjaid, asendavad Telegrami suhtlusrakenduses narkootikume müüvad juturobotid tasapisi Tallinna narkodiilereid.

Kümme kümnest, innovatiivne ja äge, sõnas regulaarne klient Talis. «Ööpäevaringne teenus, pidu ei pea kunagi lõppema,» kiidab Talis, kes sarnaselt Toomasega – nimetame neid siinkohal nii – ostab narkootikume Telegrami vestlusrobotilt. Teadaolevalt on selliseid vähemalt kaks ja mõlemad tegutsevad Tallinnas.

Tegu on omamoodi laadaplatsiga, kus müüjad pakuvad ning kliendid võtavad nendega eraviisiliselt ühendust, või vastupidi – tellijad avaldavad soovi ja ootavad müüjalt ühendusevõtmist. Vestlusrobotipõhises e-poes on kogu protsess, nii kauba valimine, maksmine kui kättesaamine täielikult automatiseeritud, kaup eelnevalt peidetud ja ostja ei puutu müüjaga kordagi kokku. Kogu tegevus ei võta aega kauem kui viis minutit.

Tagasi üles