Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Kevadine mood, parfüümid ja igapäevane stiil

Copy
Foto: Notino

Kevad on olnud igas mõttes heitlik, lubanud sooja ja lubaduse tagasi võtnud, aga Eesti ilm jääb Eesti ilmaks. On aga asju, mida saame kontrollida ning selleks on see, milline välja näeme ning kuidas lõhname. Kevad tuleb roheluse ja imeliste lillelõhnadega ning kenad välja näha ja hästi lõhnata tahame ka meie ning meil on mõned head nipid, kuidas seda teha.

Kevad ja mood

Iga kevad tuleb veidi teisiti. Mida kanda, et selle kevade moega kaasas käia? Esiteks ütleme, et mõni asi on jäänud muutumatuks. Endiselt on populaarsed lillemustriga kerged kleidid ja kevadised linased platvormkingad. Lillemustreid leiate praegu pea igast poest ning igale maitsele ja kinnitame, et nii olete igal pool popp tüdruk. Samuti on moes ajatud klassikud – must väike kleit ning kaunid värvid nagu sinine ja punane. Suveks soovitame kergeid linaseid pükse ja mõnusaid värvilisi tenniseid, nii olete kindlasti kevadeks valmis.

Parfüümid, parfüümid

Lõhnataju on kõige vägevam aisting, mis inimesel on. Lõhnad toovad meelde mälestusi, emotsioone, inimesi – neil on kõige vägevam võime meenutada. Ja hea uudis on see, et kaubandusvõrgust leiab rohkelt lõhnu, mille vahel valida ning mille seast oma lemmik leida. Väga populaarsed on näiteks värsked Carolina Herrera lõhnad ning nagu Coco Chaneli väike must kleit, on populaarsed ja ajatud ka Coco Chaneli parfüümid. Meeldigu teile värsked ja suvised lõhnad või tummisemad puidused lõhnad, tänapäeval leiate kõikvõimalikke lõhnu, mille seast leida just enda jaoks see õige (või õiged!). Nautige ise ja nautida saavad ka teised teie ümber.

Igapäevane mood

Pole mingi saladus, et oleme igapäevaselt väga aktiivsed, elame kiireid elusid ning riietus on seejuures väga oluline. Kas olete kontoris või töökoosolekul, riided võivad olla nii mugavad kui ka kaunid. Tööle sobivad nii kaunid viigipüksid kui eri mustriga tööpüksid kauni pluusi ja pintsaksuga. Tänapäeval on enamikes kontorites väga okei valida ka teksapüksid ja tennised või miks mitte ilus lillemustriga kleit ja tennised. Teksad pole kuhugi kadunud, kleidid pole kuhugi kadunud ning muidugi pole kuhugi kadunud ka tennised ja kontsakingad. Lisage veel kaunid pluusid või triiksärgid ja teil on kõikvõimalikud stiilsed kombinatsioonid kaunilt tööl ja kohtumistel käimiseks.

Copy
Tagasi üles