Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Kuidas pesu kuivatamisel raha kokku hoida?

Copy
Foto: Ursus OÜ

On soe kevadpäev. Tuul sasib hiirekõrvus puude oksi ja päike mängib pilvedega peitust. Kui sa õhtu hakul tood õues kuivanud rõivad tuppa, lõhnavad need meeldivalt ja värskelt tuule ning päikese järele. Meeldiv lõhn riietel pole pesu õues pesukarussellil kuivatamise ainuke eelis.

Asendades elektrienergial töötava pesukuivati välitingimustes kasutatava pesukarusselliga, on sul aastas võimalik säästa kuni 135 eurot. Leifheit Linomatic pesukarussell on kasutatav aastaringselt, seega on sul võimalik raha säästa kogu kasutusaja jooksul. Viie aastaga säästad sa elektrienergia kuludelt sel moel keskmiselt lausa 680 eurot.

Nii ei pea sa enne pesu pesemist jälgima elektrihinda, et ajatada pesu kuivatamist soodsamatele elektri tarbimise aegadele. Kuivata pesu välitingimustes nii palju kui võimalik, sest see on lihtne ja mugav ning keskkonna ja –rahasäästlik.

Foto: Ursus OÜ

Tänu kõrgekvaliteetsetele materjalidele on Leifheit Linomatic pesukarusell vastupidav, see võib õues seista aastaringselt. Puudub vajadus iga kasutamise järel karusselli kokku panna ja enne igat kasutamist jälle üles seada. Pesukarusselli unikaalne sulgemise ja avamise mehhanism kaitseb nööre määrdumise eest, mis tagab alati puhtad nöörid ja puhta pesu. See avaneb ja sulgub kerge liigutusega ilma, et peaksid kummardama või erilist jõudu kasutama.

Pesukarussell sobib hästi ka suuremõõtmeliste esemete, nagu voodipesude, laudlinade ja tekkide kuivatamiseks. Kuivajata tiibade otstes on spetsiaalsed avaused riidepuudele, millele saab riputada õrna ja kortsuvaba kuivatust vajavad esemed (triiksärgid, pluusid). Sellel on rohkelt kuivatuspinda, mistõttu on see sobilik mitme masinatäie pesu samaaegseks kuivatamiseks.

Karussell on valmistatud Saksamaal ja tänu lühemale transporditeekonnale on sellel väiksem keskkondlik mõju. Kasutatud kvaliteetsed materjalid tagavad Leifheit Linomatic pesukuivajale 3-aastase garantii ja pikaajalise töökindluse.

Vastupidav pesukuivatusrest Pegasus

Paljudes kodudes puudub võimalus välitingimustes pesu kuivatamiseks, seetõttu kasutatakse selleks tubaseid pesukuivatusreste.

Leifheit Pegasus sarja pesukuivatusrest sobib kasutamiseks nii sise- kui ka välitingimustes. See on tugev, stabiilne ja vastupidav ning sobilik suures koguses märja pesu kuivatamiseks. Selle riputuspind on kaetud pulbervärvi kihiga, mis on vastupidav vigastustele ja täielikult roostekindel.

Kuivatusrestil on kaks avatavat tiiba, millel on mugav kuivatada pikki esemeid (saunalinad, voodipesu, tekid). Tänu suurele mahutavusele saad korraga kuivatada vähemalt kaht masinatäit pesu. Pegasus kuivataja komplekti kuulub kaks väikeste esemete hoidjat, millele on väga mugav riputada sokke, aluspesu ja muud sarnast pesulõkse kasutamata ja ruumisäästlikult.

Foto: Ursus OÜ

Pegasus pesukuivataja avamine ja sulgemine on lihtne, see ei eelda kasutajalt erilist jõudu. Kasutamise järel on seda võimalik hoiustada ruumisäästlikult ja pea märkamatult. Tänu U-kujulisele raamile on see kordades stabiilsem ja vastupidavam, kui X-konstruktsiooniga pesukuivatusalus. Vähetähtsaks ei saa pidada ka rahasäästu aspekti, sest vastupidava ja kvaliteetsetest materjalidest valmistatud pesukuivajata soetamisel puudub pea iga-aastane vajadus uue pesukuivatusaluse ostmiseks. Pegasus pesukuivatajal on 5-aastane garantii, mis annab tõesust sellest et tegemist on tugeva ja vastupidava koduse abimehega, mille töökindlusele võid alati loota!

Copy
Tagasi üles