/nginx/o/2023/02/28/15170643t1h9060.jpg)
Sünnipäevad, juubelid, pulmad, seminarid või galaõhtusöögid - olulised sündmused, mis jäävad pikaks ajaks meelde. Kuidas teha nii, et kõik laitmatult sujuks? Selleks ulatavad abikäe toitlustusteenust pakkuvad ettevõtted. Loe lähemalt, milliseid lahendusi pakuvad parimad catering’id ja mis on hetkel toitlustusmaailmas trendikas.
Gustav Catering by Joel Ostrat - ainult parimad maitseelamused ja südamega tehtud sündmused!
Pole pidu, millega Gustav Catering hakkama ei saaks! Iga sündmus on eriline ja väärib, et seda vastavalt koheldaks. Olgu tegemist sünnipäeva, katsiku, lõpupeo, pulma, firmapeo või galaga - kõik Gustav Cateringiga koostöös sündinud üritused on meeldejäävad ja lähtuvad kliendi soovidest.
Gustav Cateringi võimuses on teha kuni 2000 külalisega üritusi, mille iga detail on läbi mõeldud ja mida jäävad saatma vaid parimad maitseelamused. Näiteks 2022. aastal oli neil võimalus toitlustada Eesti Ettevõttete jõulugalat Maaülikoolis. Imelisi maitseelamusi said ligikaudu 1200 inimest.
Selle saavutamiseks on ametis kogenud tiim, kes annab endast alati maksimumi ning kes teeb oma tööd südamega. Kõik Gustavi inimesed on elurõõmsad, julged, hoolivad, uudishimulikud ja uuenduslikud – need väärtused käivad iga töötajaga kaasas!
Catering’i teenuse juurde kuuluvad nii sõbralikud teenindajad, kui Gustavi tuntud kvaliteedis magusad ja soolased hõrgutised ning kogu inventar vajalik nende serveerimiseks. Menüü koostamisel arvestatakse lisaks aastaajalisele toorainele ka ürituse pikkuse, osaliste arvu, toimumiskoha ja eelarvega.
Kutsu peakokk Joel Ostrat kas või oma koju!
Gustav Catering pakub isikupärast lähenemist, mõtleb alati klientidega kaasa ja selle kahe koostöös sünnibki midagi imelist! Gustavi peakokk on teada-tuntud telekokk Joel Ostrat. Joel toidab oma ideede ja energiaga tervet tiimi. Lisaks on klientidel võimalus Joel oma koju või üritusele kokkama või õhtut läbi viima kutsuda.
Lisaks peoteenindusele oli Gustav Cateringil 2022.aastal võimalus teha 3 Joel Ostrati õhtusöögisaadet, mida on juba sel reedel 03.03 teles oodata. Saates käisid kokkamas Inga ja Toomas Lunge, Silver Laas ja Nublu. Neist kõige suuremahulisem oli saade Nubluga, kus toitlustati ligi 560 inimest.
Kuna keegi ei peaks leppima keskpärasusega, kuuluvad catering’i-tiimi tõelised oma ala spetsialistid, kes aitavad leida Sinu lennukate ideedega sobivad esinejad, ruumid, inventari ning tehnika. Hoidke silmad lahti, peagi on tulemas uus grillmenüü ja kevadsuvine menüü!
Lisaks on tulemas ka mitmeid põnevaid õhtusööke Tartu linna erilistes kohtades, info juba peagi leitav Gustav Cateringi Facebooki lehelt.
AB Catering - ainult lahendused!
Iga sündmuse korraldamine ja pidamine on oluline ning tihti on inimestel keeruline otsustada, mis teenusepakkujat valida, mida tellida sünnipäevaks lauale või kui suuri toidukoguseid inimese kohta arvestada. Siin on catering, kes saab sinu valust aru ja on igal sammul sulle personaalselt abiks.
Loe, miks just paljud kliendid oma sündmused AB Cateringi kätte on usaldanud. Klientide tagasisidet loe lähemalt siin.
Nad aitavad sul kokku panna just sinu sündmuse jaoks sobiva menüü ja arvestavad ise välja sobivad kogused. Kohale tuuakse ka kõik klaasid ja nõud ning soovi korral kogu peoinventari, sealhulgas lauad ja toolid, et sinu sündmus kujuneks meeleolukaks ja meeldejäävaks.
Kui paned päringu teele tööpäeval, siis võtab Karmo, AB Cateringi YES-man, sinuga ühendust juba 3 tunni jooksul.
Nii lihtne see ongi! Ei mingit pikka päringuvormi täitmist ega toidukoguste üle nuputamist. Tutvu näidismenüüdega siin.
Nelja mehe kooslusena toimiv ettevõtte kogemus valdkonnas ulatub aastasse 2012. Catering on nende igapäevane kirg ning mehed on toitlustusteenust pakkunud väga erinevatel sündmustel toitlustades erinevas suuruses gruppe, vahemikus 10 kuni 500 inimest.
Ettevõtte peakokk Uku käe all valmivad mitmekülgsed peolauad nii sünnipäevadeks, juubelipidustusteks, pulmadeks kui ka ametlikumateks vastuvõttudeks. Uku on töötanud ka presidendi lossiköögis. Toiduelamuse ja toitlustamise juures on lisaks toidule väga oluline ka visuaalne pool ja kogu kontseptsioon. Selle eest vastutab Ken. Kenil ja Ukul on kahepeale kokku 30+ aastat toitlustuskogemust.
Karmo kohta võib julgelt öelda, et tema on meeskonna YES-man. Just tema on see, kes aitab sul jõuda sobiva lahenduseni. Toitlustust tellides saab Karmost sinu peamine kontakt ja usaldusisik. Allar on värskeim ja samal ajal kõige rohkem hands-on meeskonnaliige. Tema hoolitseb selle eest, et kõik vajalik sündmuse jaoks oleks kohapeal olemas ja kogu üritus sujuks nii nagu kokku on lepitud.
Peatselt on ka päike väljas ja suviste aiagrillpidude või ettevõtete suvepäevade korraldamine päevakorras. Selle tarbeks on olemas meestel söevann, Green Egg ja mobiilne lett, et valmistada šašlõkki, searibi, kaelakarbonaadi ja miks mitte ka maitsvaid taimseid alternatiive. Ei puudu ka külm vaadiõlu otse kraanist.
Niisiis, ei mingit pikka päringuvormi täitmist ega toidukoguste üle nuputamist. AB Catering lahendused on vaid mõne tunni kaugusel.
MARU Catering - muudab ideed reaalsuseks!
Olgu osalejaid 20 või 1 000, MARU Cateringi käe all saavad teoks kõik erisuuruse ja tegumoega sündmused. 2012.aastal Lennusadama ja Paksu Margareeta ametliku toitlustajana alguse saanud ettevõte, pakub toitlustusteenust koos täisteeninduse ja inventariga.
Sarikapidudest kuni suurte pidulike galaõhtusöökideni - tulevad nad kohale kogu vajamineva inventari ja toiduga.
Personaalne lähenemine. Maru Catering pakub oma klientidele täpselt sellist lahendust nagu klient soovib. Igale sündmusele, olgu selleks pulmad, seminar või sünnipäev, lähenetakse personaalselt ja kui klient päris täpselt ei tea, mida ja kuidas teha, aitavad nad rõõmuga ka sündmust planeerida.
Kodulehel on ainult väike osa menüüst ja väga mitmel korral on just tänu klientide soovile tehtud täiesti uus menüü ja mõeldud välja road, mis just antud üritusele kõige paremini sobiks. Tänu sellele laieneb MARU Cateringi menüü pidevalt ja valik on väga mitmekesine.
MARU Cateringi suur pluss on väga professionaalne meeskond. Aastate jooksul on nendega liitunud tipptasemel projektijuhid ja professionaalsed kokad, kes teevad just seda tööd, mida nad armastavad. Eelistatakse alati kvaliteetset toorainet ja kõikide menüüde juurde sobitava joogivaliku panevad kokku elukutselised sommeljeed. Lisaks rikkalikule maitsele, näevad kõik road imelised välja. Tehtud töödest leiab MARU kodulehelt põneva galerii.
Põhjalik eeltöö ja planeerimine tagavad erilise ja meeldejääva sündmuse. MARU kliendid on teenusega alati väga rahule jäänud ja seda eelkõige tänu põhjalikule eeltööle ja organiseerimisele. Õnnestumine tagatakse sellega, et alati proovitakse läbi mõelda ka kõik miinuskohad, kus võib midagi valesti minna, ning tehakse enda poolt kõik, et seda vältida.
Maru Catering on aastatega saanud tuntuks oma kvaliteedi ja maitsvate roogade poolest ja kalender täitub broneeringutega kiiresti.
Tasub oma sündmus juba varakult planeerida! Kui teil on tekkinud mõtteid, võtke julgelt ühendust ja MARU Catering muudab ideed reaalsuseks.
Mariin Catering - klient peab tundma ennast külalisena ja pidu nautima
Pereettevõttena on Mariin Catering toimetanud juba 1996.aastast, mil ehitati esimene kohvik, mis toimib siiani. Alguses tegid abikaasad kõike ise, kuid tasapisi laienedes oli tarvis töökäsi järjest juurde võtta ning alustati catering teenuse pakkumisega, millest nüüd on saanud 20 aastat. Kui käsil on väga kiired päevad, käib abis ka pere vanem poeg.
Mariin Catering on oma köögi ja teeninduse eest väga palju kiita saanud. Kusjuures püsiv meeskond on üheskoos töötanud juba üle 10 aasta.
Nüüdseks ongi nende põhitegevus catering’i teenus. Korraldatakse sünnipäevasid, juubeleid, grillpidusid ja à la carte vastuvõtte. Suvel tehakse palju firmade suvepäevi ja Mariin Cateringi juhi Marin Mäesalu eriliseks südameasjaks on pulmapidude toitlustamine koos kõige selle juurde kuuluvaga, nagu noorpaariga suhtlemine, dekoreerimine ja isegi koordineerimine.
Kliendi rahulolu on kõige olulisem. Näiteks noorpaar ei peaks muretsema, kust saada nimesildid laudadele või kas morssi jätkub. Vastupidi, klient peaks saama oma päeva nautida.
Erinevad menüüd pannakse kokku alati vastavalt kliendi soovile. Menüü koostamisel on eesmärgiks kasutada Eesti toorainet, võimalusel isegi nende endi kasvatatud köögivilja ja maitsetaimi, samuti lilli toidu või laua dekoreerimiseks.
Toidutrendidest üldisemalt rääkides on rõõm jagada, et tagasi on tulnud eestlaste oma köök - lihtne ja kodune - kartulisalat, singirullid, seapraad ja hapukapsas. Suvel soovitakse kindlasti palju grilli ja järjest enam küsitakse veganilaudu. Eestlane armastab väga ka kala. Allergikute arv on viimasel ajal kasvanud ja sellega arvestatakse samuti.
Kõik sündmused peavad olema hästi teostatud ja seda jälgib vastutav projektijuht. Alati antakse endast alati maksimum. Teenindus on laitmatu ja inimesed abivalmid. Lisaks jälgitakse hoolega seda, et toit oleks alati maitsev ja ka kaunilt serveeritud. Toidu arvestused peab alati üle rääkima ja ka toitlustaja soovitusi kuulama. ,,Minu soovitus on alati pigem natuke rohkem kui vähem, sest külalistele ei meenu, mis värvi olid saalis linad, küll aga jääb meelde vägagi see, kui toit laualt otsa saab,’’ annab nõu pikaajalise kogemusega Mariin Cateringi juht Marin. Ettevõte plussiks peabki ta seda, et nad on üks vahva perefirma, kes on oma kliendile alati olemas.