Päevatoimetaja:
Tarvo Madsen
Saada vihje

Parimatele restoranidele jagati Hõbelusikaid

Copy
Parima koka Hõbelusika auhinna sai Matthias Diether. FOTO: Madis Veltman
Parima koka Hõbelusika auhinna sai Matthias Diether. FOTO: Madis Veltman Foto: Madis Veltman

Äsja kuulutati Lennusadamas Hõbelusika restoranikonkursi pidulikul auhinnagalal välja 2022. aasta parimad restoranid.

Parima fine dining restorani tiitli võitis Horisont restoran & baar. Sama kategooria nominentide hulka kuulusid finaalis veel 180 Degrees by Matthias Diether, Rudolf ja Nautilus.

Casual-tüüpi restoranide klassis läks Hõbelusika auhind Dominicile. Nominentideks olid ka Mantel & Korsten, Anno ja Joyce.

Parimaks kohvikuks kuulutati Cafe Gianni. Lõppvoorus pakkusid talle konkurentsi veel Levier Cafe, Meistri Lyon ja Hapsal Dietrich.

Parima rahvusköögiga hiilgab restoran Gianni, mille konkurentideks olid finaalis veel Guru, Rudolf ja Lee resto.

Parima peakoka Hõbelusikas ulatati Matthias Dietherile restoranist 180 Degrees by Matthias Diether. Tema kõrval püüdsid konkursi finaalis tiitlit veel Tõnis Saar restoranist Puri ja Oleg Perelman Nohost.

Parima teeninduse pakkuja auhinna võitis 180 Degrees by Matthias Diether.

Parima gastropubi Hõbelusikaga pärjati Kanuti Ramen Bari.

Parimaks pererestoraniks kuulutati GoSpa, parimaks vegantoidu pakkujaks belgiapärane restoran Bruxx. Parimat tänavatoitu saab La Prima Pizza Vanalinnast.

Meediaauhind läks toiduentusiastlikule ajakirjanikule Priit Kuusele.

Konkursi tulemused selgusid 110 vabatahtliku kohtunik-hindaja restoranikülastuste põhjal ja kohtunike täidetud online-ankeete töötles PricewaterhouseCoopers Estonia.

Silverspooni korraldab Gastronomy Society of Estonia, kellel täitub tänavu 18. tegevusaasta. Heategevuslikku ühingut juhivad Joakim Helenius ja Andres Peets.

Tagasi üles