Hubase Uue Maailma külje all olev kohvik ootab külla ka pere pisemaid, kelle kõhu saab täis nii soolase kui magusaga. Samal ajal kui vanemad oma grenkasid naudivad, saavad lapsed aega veeta mängunurgas.
Grenka on küll tagasihoidlik, aga väga kodune ja maitsev. Ja püüdlik – selleks, et kogu menüüst osa saada, peab jõudma hommikusöögile, iga päev vahelduvale lõunapakkumisele, proovima nädala teisel poolel pakutavat õhtumenüüd ja kusagilt veel ka pirukate ja grenkade jaoks ruumi leidma.
Kõigile magusasõpradele on hea uudis see, et magustoitudeks saab nii laia valikut maiustusi, millest üks kiidetuim on restorani Napoleoni kook. Loomulikult on valikus ka magus grenka, mis on serveeritud vahukoore ja puuviljadega.
Tasub meeles pidada, et Grenka tulihingelisi fänne on Tallinnas äärmiselt palju ning laud tuleks kindlasti sobivaks ajaks ette broneerida. Sinna minnes tunned, et oled jõudnud koju, kus sinu eest hoolitsetakse ja tehakse kõik, et sa lahkuksid naeratusega näol ja mõttega, millal uuesti tulla.
1980. aasta olümpiamängude purjeregati külaliste majutamiseks ehitatud hotellis Olümpia tegutseb restoran Senso, mille saamislugu on sama huvitav kui majal endal. Algselt kohvik, siis brasserie, nüüd restoran – Senso on tõusnud tippu läbi pideva arengu.
Peakokk Andres Rahula on Olümpia kööki arendades loonud kindla käekirja, milles on tunda nii väärikat Eesti restoranikultuuri kui ka moodsa aja maitseid. Tänu sellele on Sensol fännklubi, kes on harjunud einestama seal juba 1990-ndatest. Olümpiat võib pidada ka n-ö brunch´i-kultuuri esimeseks Tallinnasse toojaks. Aastast 2010 kuulub hotell rahvusvahelisse Radissoni hotellide gruppi.