Päevatoimetaja:
Emilie Haljas
Saada vihje

Top3 kebabi Tallinnas: parima kebabi saad just sealt!

Copy
Artikli foto
Foto: Brööder

Kust saab parimaid kebabe pealinnas? Just need restoranid hellitavad sinu maitsemeeli.

Kebaboom

Brööder Kebab

Shaurma Kebab

Kebaboom

Avasime oma esimese poe Tallinnas 2020. aastal ning järgmised paar aastat tegelesime oma kebabide ja ainulaadse maitseainesegu täiustamisega.

Artikli foto
Foto: Kebaboom

Meie kebabid on valmistatud kvaliteetsetest toorainetest, mis mõeldud eksklusiivselt kebabirestoranidele. Suurepärane maitse tuleneb salajastest vürtsidest, mis eristavad meie tooteid konkurentide omadest.

Me kasutame mahlaseid puhtaid kanakintse ja fileed. Kvaliteedi ja konsistentsi säilitamiseks imporditakse liha otse Saksamaalt.

Kasutame ainult värskeid ja kohalikke köögivilju, mida tarnitakse iga päev ja valmistatakse koos meie spetsiaalse Kebaboomi saiaga. Kõik see kokku teeb Kebaboomist tõeliselt ainulaadse maitseelamuse meie armsatele klientidele.

Meie meetodid on täiesti erinevad ja tulemuseks on maitsev toiduelamus, mida saab süüa nii päeval kui öösel.

Tänu meie kaasaegse kaubamärgile, kvaliteetsetele ja värsketele koostisosadele saab Kebaboom ainult kasvada ja edu saavutada.

Teie ees on vennad- Karl ja Alex.

Tegemist on Brööderitega, kelle isa oli üks esimesi, kes tõi üheksakümnendate lõpus kebabi Eestisse. Esmakordselt müüs Toomede pere oma kebabi Viljandi folgil ning traditsioon jätkus lausa 20 aastat järjest.

Artikli foto
Foto: Brööder

Kui seni on kõik salaretseptid päevavalgust näinud ainult Viljandis ja erinevatel festivalidel, siis uue ja mässumeelse põlvkonnana otsustasid Brööderid kõige ehedama kebabi elamuse ka pealinna tuua. Lisaks sellele, et nad on kebabiarmastuse keskel üles kasvanud, on nad käinud oskusi ka maailmas juurde kogumas. Töötades kõige mainekamate Skandinaavia kebabi kokkade juures omandasid vennad palju häid oskusi tõelistelt professionaalidelt.

Salajase pereretsepti järgi valmistatud Brööderi kebabiroad on otsast lõpuni ise tehtud -

24 tundi marinaadis olnud liha

18 tundi kerkinud taigen

12 komponendist koosnev kaste.

Kõik see teebki Brööder kebabi eriliseks!

Brööder liitus ka natuke aega tagasi veganmaailmaga- nüüd leiate menüüst isetehtud falafelid ja erilise vegan kastme. Falafele saab muideks kõikide roogadega kombineerida!

Nende restoranis on alati vennalikult mõnus olemine ja kõhu saavad täis ka kõige näljasemad kebabi gurmaanid.

Üks linna parimaid kebabe asub Mustamäel aadressil Tervise 21. Brööder on alates esimesest oktoobrist koju tellitav eksklusiivselt Fudy app’i kaudu!

Loe lisaks: www.brooderkebab.ee või @brooderkebab instagrammis ja facebookis.

Shawarma ja kebabi salajane koostisosa Emin Munshievilt ja Bahtiyar Džabrailovilt

Seitse aastat tagasi pakkusid Emin Munshiev ja Bahtiyar Džabrailov Eesti inimestele maitsta idamaist shawarmat ja tõelist mahlast kebabi. See õnnestus neil väga hästi!

Kuumad ja lõhnavad rullid, ideaalses vahekorras koostisosad ja taskukohane hind hakkasid elanikke talvel soojendama ja suvel säästma nende aega.

Esimene Shaurma&Kebab aadressil Punane 37a sai nii populaarseks, et poisid avasid õige pea veel mitu müügipunkti. Ja siis veel.

Nüüd on Tallinna erinevates linnaosades 8 müügikohta ja loomulikult saab Bolti kaudu telefoni teel tellida kohaletoomise koju või kontorisse.

Miks kõik õnnestus, kui paljud ettevõtted toitlustusnišis surevad juba lapsekingades?

Emin ja Bahtiyar vastasid nii:

“Paljud alustavad ettevõtted tahavad kõike kohe ja korraga.

Meie valisime järkjärgulise arengu tee: me ei avanud täisväärtuslikku restorani, vaid lõime kaasamüügiformaadi. Mugav ja kiire. Inimestel on kiire, isegi kui nad tahavad süüa. Ja me aitame neil kustutada nälga käigu pealt.

Eelkõige pidasime silmas klientide eelistusi.

Saime kiiresti aru, et eestlased ei armasta rasvaseid toite, mistõttu kohandati liha valmistamise tehnoloogiat: praadimise asemel hakati kasutama ahjus söel küpsetamist.

Liha sai mahlane ja suitsune.

- Investeerisime nüüdisaegsetesse seadmetesse,

- paigaldasime töökotta küpsetusahju,

- valmistame sööki ainult ise,

- tagame köögis täieliku puhtuse... "

Kui Emin ja Bahtiyar oma ettevõtte algusajast räägivad, saadavad nad alati tervitusi jalgratturitele.

Just ratturid olid esimesed, kes uudistooteid hindasid: shawarmat, kebabi, šašlõkki ja rääkisid neist oma sõpradele.

Nii levis uudis suust suhu – kõige ausam ja usaldusväärsem reklaam mis tahes toote kohta.

Oma töökoda ja pagarikoda võimaldavad pika säilivusajaga valmistooteid mitte kasutada.

Igal hommikul valmistavad kokad värske taigna, liha, salatid. Nad küpsetavad baklavat, hatšapurit ja muud maitsvat.

Kõik jõuab klientideni samal päeval.

Idamaistel traditsioonidel pole võrdset, kui räägime külaliste võõrustamisest.

Emin ja Bahtiyar kostitavad uusi külastajaid sageli tasuta shawarma, kebabi või döneriga, lihtsalt kui külalislahked võõrustajad.

Armastus oma ettevõtte ja klientide vastu ongi nende salajane koostisosa.

Kuidas on lood toiteväärtusega – tegemist on ju kiirtoiduga?

"Mõni muidugi nimetab meid kahjulikuks kiirtoiduks, aga saate aru, et fast on kiire ja see on meie tohutu pluss!

Aga midagi kahjulikku siin ei ole: tainas on maksimaalselt lahja ja õhuke, küpsetatud liha ja juurviljad on iseenesest tervislik toit ning kastmekogust saab igaüks oma maitse järgi reguleerida,» rahustab Emin.

Lisaks on Emini partner Bahtiyar Džabrailov suurte kogemustega kokk, kes teab kasulikkusest ja maitsete tasakaalust palju.

Shaurma&Kebabi valikus on päris suur roogade nimekiri. Veebilehel saab vaadata pilte, kirjeldusi ja valida portsjonite suurusi.

10 minutit = 10 portsjonit

Võimalus tellida koju rõõmustas kliente pandeemia ajal väga ja see on paljudele abiks ka kehva ilmaga.

Ettevõte Bolt premeerib mehi regulaarselt liidripositsiooni eest restoranide-partnerite seas kõigi kriteeriumite alusel. Eriti paistab silma töö kiirus: 10 portsjonit shawarmat 10 minutiga!

Shawarma valmistajad, jalgpallurid ja lihtsalt ilusad inimesed

Poisid võidavad mitte üksnes restoranide seas, vaid ka jalgpallimeeskonnana:

nad on varasematel aastatel võitnud auhinnalisi kohti ning 2022. aastal tõusid nad riigi liidriteks.

Kõiges saame jälgida nende võidutahet ja metoodilist tööd eesmärgi nimel.

Sõbrad osalevad riigi erinevatel festivalidel ja üritustel. Nendega koos ei ole mitte üksnes uskumatult maitsev, vaid ka lõbus!

Kuid partnerid on siiani tagasi lükanud kutsed avada müügikohti teistes riikides – nad leiavad, et parem mitte laiali hajuda, vaid areneda siin, Eestis. Anda rohkem juba armastatud klientidele ja võita nende südameid ikka ja jälle.

Shaurma&Kebab ei lahku edukate toitlustusettevõtete TOP↑-st ja jätab seljataha paljud restoranid.

Idamaine lähenemine on peen teema ja Shaurma&Kebabi meeskond on seda juba aastaid oskuslikult tõestanud.

Copy
Tagasi üles