Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

KOGUME INFOT Kas odavad söögikohad on Eestist lõplikult kadunud?

Copy
Saapavabriku söökla.
Saapavabriku söökla. Foto: Wikimedia

Veel tosin aastat tagasi võis Eestis mõneski väikses sööklas saada supiportsjoni kümne krooniga. Päevapakkumiste hinnad enamustes Tallinna söögikohtades jäid pea alati alla 50 krooni (umbes 3,2 eurot) piiri. Paari viimase aastaga on toiduhinnad tuhisenud raketi kombel stratosfääri.

Olete teadlik mõnest vanamoodi soodsast söögikohast? Andke meile palun neist tublidest inimestest teada, kes on hindu all hoida suutnud. Või leiate äkki, et Eestis peabki väljas söömine olema umbes sama kallis kui Soomes? Millisel moel väljas söömise kallinemine teie einestamisharjumusi muutnud on?

Kirjutada võib ka nendest hindadest, mis tunduvad iseäranis röögatud ja kui olete hinnasildist pilti ka teinud, siis seda parem.

Postitage kommentaaridesse või saatke e-kiri aadressil krister.kivi@postimees.ee ja jagage vihjeid või avaldage arvamust.

Märksõnad

Tagasi üles