„Ma tahan tuua Eestisse uue maaharimise viisi,” lausus Jean. Permakultuur on tema sõnul mõtteviis, aga ei anna juhiseid, kuidas asju teha. Peale kasvatamise tegeleb ta koolitustega nii oma kodufarmis kui ka Tallinna botaanikaaias. Oma tööd teeb ta erilise innuga, alustab hommikul varavalges ja lõpetab hilja õhtul. „Eestimaa suvi on aednikule suurepärane, pole liiga kuum, nii hea on väljas olla.”
Jean on endine peaaednik ja aiakujundaja, kes on elanud Brasiilias ning töötanud Šveitsis ja Marokos. Ta on õppinud põllundust ja maastikukujundust Pariisi lähedal Versailles’s asuvas kõrgkoolis.
Enne Eestisse saabumist töötas ta Inglismaal toiduainetööstuses ja puutus kokku paljude kõrgelt hinnatud kokkadega. Seetõttu tunnevad teda Eesti kokadki, on ju suur osa neist Inglismaal kätt harjutamas käinud ja seal Jeaniga kokku puutunud. Aga Jeani suur kirg on taimede kasvatamine ja puhas kvaliteetne kohalik toit.