Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Boroditš: ma pole midagi valesti teinud (1)

Copy
Tallinna Linnatransport testis Mercedes Benz elektribussi
Tallinna Linnatransport testis Mercedes Benz elektribussi Foto: Mihkel Maripuu

Äsja ametist priiks saanud Tallinna Linnatranspordi senine juht Deniss Boroditš kinnitas, et kõik kulutused tema õpingutele, sõidukuludele ja päevarahadele olid täiesti korrektsed ning ta pole midagi valesti teinud.

Raadio Kukule antud intervjuus rõhutas Boroditš, et kõik tema haridusele ja sellega seotud sõitudele tehtud kulutused tulenesid juhatuse liikme lepingust ja olid ettevõtte nõukoguga nõuetekohaselt kooskõlastatud. «Nii et jah, ma olen käitunud korrektselt. Kas ma kahetsen, et tegin sellise otsuse, et ennast täiendada. Ei kahetse, vastupidi, see oli väga õige otsus, mis oli ka ettevõttele kasulik,» ütles Boroditš.

«Ma arvan, et igas kaasaegses ettevõttes on täiendkoolitusel suur roll. Inimestesse investeeritakse ja seda me oleme teinud erinevatel tasemetel ka TLT-s. Kõik suuremad ettevõtted investeerivad oma juhatuse liikmete täiendkoolitusse. See on nii Eestis kui mujal maailmas täiesti tavaline praktika. Minu meelest see investeering kajastub ka ettevõtte arengus. Kätt südamele pannes, kui vaadata seda, kuidas TLT on kolme ja poole aastaga muutunud eelmise sajandi ettevõttest täiesti tänapäevaseks ettevõtteks, siis minu meelest see ongi juhatuse töö. Meil on uus, korda tehtud taristu, sisemised protsessid on korrastatud. Meil on žurnaalide ja vihikutega toimunud asjaajamine viidud digitaalsesse keskkonda. Meil on majandustulemused paranenud, meil on uus veerem, tulevad uued trammid. Võibolla selline areng ei ole kellelegi meeltmööda ja tõesti tahetakse tagasi vana juhtimisviisi, rääkis Boroditš.

Tagasi üles