Postimees uuris, mis on igal pidulaual ja sai sellise vastuse. Ülejäänud valmistatud suupisted on jaotatud üle peokoha-
Vaata, mis on igal peolaual!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taldrikul või vaagnal on:
Lepasuitsu-seafilee lahtisel sibula pirukal
Vürtsi kilufileega suitsutatud vutimuna porrulaugu pesas
Kodumaa viljakas muld
Madalküpsetatud lõhefilee peedi-marineeritudkurgi salatil
Tuha-macaron kitsejuustuvahu ja sidrunipüreega
Vutigalantiintomati-peedi marmelaadiga
Pokaalis on:
Marineeritud siiafilee ja suitsuräime tartar lõhemarja-õuna juci`ga
Magusküüslaugu-selleri cappucino ja suitsupekki Brunoise`ga