Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Nädala retseptid Köök kolib sütele: proovi grillil ka seeni, tofut, banaani

Copy
Grillitud avokaado, tofu ja suvikõrvits koos tomati-jõhvika salsaga. FOTO: Mikk Mägi
Grillitud avokaado, tofu ja suvikõrvits koos tomati-jõhvika salsaga. FOTO: Mikk Mägi Foto: Mikk Mägi

GRILLISUVI KÄES. Liha läheb eestlastel grillile koormakaupa. Laske end vahelduseks inspireerida veganrestorani V peakokal Mikk Mägil, kes tunneb köögis kõige paremini taimse toidu hingeelu.

Seened, näiteks šampinjonid või portobello, tofu, baklažaan, suvikõrvits, sibul, küüslauk, loetleb Mikk Mägi põhilist, mis tema Lahemaa majapidamise suures aias soojade tulles kõigepealt grillile läheb. «Meie kodus tehakse palju ka lõkkel süüa, kõige rohkem kõiksugu köögiviljavokke,» räägib ta.

Tagasi üles