/nginx/o/2021/05/20/13791813t1hb73d.jpg)
UMBROHUSÖÖK. Esimesed nõgesed ja naadid on omamoodi luksustoit: seda saab endale lubada harva, vaid murdosal aastast. Toidukunstnik Anni Arro jagab Sepamaa taluköögi lemmikretsepte.
UMBROHUSÖÖK. Esimesed nõgesed ja naadid on omamoodi luksustoit: seda saab endale lubada harva, vaid murdosal aastast. Toidukunstnik Anni Arro jagab Sepamaa taluköögi lemmikretsepte.
Kartul pannakse maha siis, kui toomingas õitseb. Porgand mingu mulda, kui lumi on veel maas või äsja sulanud. Eelista taimi maha panna noore kuu ajal. Tomatitaimede alla kaeva räim, see annab neile rammu. Peenramaal kasvata ka saialilli ja kressi, sest putukad eelistavad alati neid kui magusamat ja paremat kraami.