/nginx/o/2021/04/29/13752987t1hcf90.jpg)
Kui lõpetate kevadist talgupäeva või lähete volbriks metsa-mereranda, küpsetage kehakinnituseks lõkkekartuleid, kunagi nii tavapärast kevadekuulutajat. MerMeri perenaine Merrit Kiho jagab näpunäiteid ja soovitab, mida nende kõrvale pruukida.
Kui lõpetate kevadist talgupäeva või lähete volbriks metsa-mereranda, küpsetage kehakinnituseks lõkkekartuleid, kunagi nii tavapärast kevadekuulutajat. MerMeri perenaine Merrit Kiho jagab näpunäiteid ja soovitab, mida nende kõrvale pruukida.
Tuhakartulid ehk lõkkekartulid – kuidas keegi neid kutsub –, rosolje, vanamoodi plekkvannis varrastel küpsetatud šašlõkk, meenutab «meretaguse» Kolga-Aabla kodurestorani MerMeri perenaine Merrit Kiho toite lapsepõlve maituledelt.