Sel päeval, kui Postimees külastab Põhjala pruulikoda, on just valminud neljas katsepartii uuest õllest nimega Suvila, mis peaks tulema müüki aprillis ja on nüüd lõpuks tootmisküpseks saanud. «Täna hommikul lõime lukku,» räägib Põhjala tegevjuht Enn Parel. «Meil läks mitu kuud, et seda paika saada.»
Tellijale
Põhjalas teeb õlut pruulmeister, mitte turundusosakond
Põhjala peapruulmeister Chris Pilkington laseb Suvilat otse suurest käärmahutist ja pakub mekkida. Kerge, kuid samas maitseküllane 3,8-protsendine jook vastab tõepoolest oma nimele. Küll aga ei taha see vastata laialt levinud arusaamale, et käsitööõlu on väga kange või hingematvalt humalane. «Me teeme samuti lihtsat asja, aga me teeme paremini,» kinnitab müügijuht Peeter Keek.