Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

Koroonaaja söögistaarid 2

Copy
Rebitud sealiha burgeri vahel.
Rebitud sealiha burgeri vahel. Foto: Mari-Liis Ilover

Potisai on endiselt popp ning tainarullid välguvad sama hooga, tähendavad nimekad toidublogijad ja kokandusportaalide juhid, kui kõrvutavad viirusekriisi kevadise laine retseptiotsingute pingerida Arteris praegusega. Viimase kuu esikümne tähed on teie ees.

Vana kooli lihapirukad, kohevad vastlakuklid, kohupiimapontšikud, kringel, karask, Kihnu sai, loetleb toidubogija Tuuli Mathisen oma blogi nõutumaid küpsetisi, millest kumab nostalgia noote ja mis elasid hitielu kevadelgi. Ka toidublogija Mari-Liis Ilover nendib, et otsisõnu jälgides jääb silma, et ahi on endiselt kuum ning pingerea esikümnesse mahuvad ennekõike lihtsad küpsetised. «Suure ülekaaluga uhkeldavad esikohal pannkoogid, samuti nostalgiline kohupiimavorm ja sõrnikud,» ütleb ta.

Tagasi üles