Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Tuuluta hommikust võileivarutiini: toorpuder, kausismuuti, hirsiretro

Copy
Hirsipuder avokaado ja oliiviõliga.
Hirsipuder avokaado ja oliiviõliga. Foto: Kaie Hakonen

Kui igahommikune võileivarefrään läheb igavaks, vahetage see toorpudru ja kausismuuti vastu või taasavastage hirsipuder moodsal moel. Toidukoolitaja Kaie Hakonen jagab inspireerivaid ideid.

Kohe pärast ärkamist, umbes pool tundi enne hommikusööki joob toidukoolitaja Kaie Hakonen ligi pool liitrit vett, kuhu on lisatud sorts sidrunimahla ja näpuotsaga puhastamata meresoola. «See aitab hoida kehas vedeliku tasakaalu. Vedelikupuudus teeb väsinuks ja väljendub tihti päeval tahaks-midagi-näksida-tundes isegi siis, kui kõht pole tühi,» põhjendab Lõuna-Eestist pärit ja praegu Kesk-Soomes elav naine oma igapäevast hommikurutiini.

Pärastine sõltub juba päevaplaanist.

Tagasi üles