:format(webp)/nginx/o/2020/12/18/13537163t1h3b28.jpg)
Postimehe eksperiment paljastas, kuidas Lõuna-Eesti kuplite vahel asuvas salavabrikus käib täistuuridel vorstitegu ja milline üllatav ärimudel salalihaäril on.
Postimehe eksperiment paljastas, kuidas Lõuna-Eesti kuplite vahel asuvas salavabrikus käib täistuuridel vorstitegu ja milline üllatav ärimudel salalihaäril on.
«Tere, mina olen Kaur,» oli esimene kõne Lõuna-Eesti ühele tuntumale salavorstivabrikandile. Kõnele eelnes pikk ettevalmistus. Küsides Lõuna-Eesti loomakasvatajate ja jahimeeste käest, kus salavorsti teha saab, vuristatakse ette kolme-nelja vorstivabriku täpne asukoht. Ajalehejuttu ei taha aga keegi ajada. Teada on seegi, et salavorstivabrikud võtavad tooraine ehk liha vastu tuttavatelt.