Keda kutsutakse Eesti restoraniilma pop-up’i kuningannaks? Kes paneb toidufestivalil Pärnus või Haapsalus diskot tantsima tänavatäie inimesi või avab keset viirusekeerist uue restorani? Saage tuttavaks: Salti ja Riviera Palais Brasserie perenaine Tiina Kõresoo.
Tellijale
Restoranipidaja Tiina Kõresoo: see on olnud mu elu kiireim ja pööraseim poolaasta (1)
Veel naistepäeval oli pisikeses Salti keldrirestoranis Kadriorus maja puupüsti rahvast täis ja kõik viskasid koroona üle nalja. Et küll läheb seegi meist mööda nagu varasemad Hiinast alanud viiruselained. Aga siis oli see järsku kohal, kuulutati välja eriolukord.
«Mul on reede, 12. märts, täpselt meeles,» räägib Tiina Kõresoo, kelle Salt sai tänavu kaheksaseks ja oli üks neist restoranidest, mida autasustati Hõbelusika gastronoomiakonkursil parima ellujääja tiitliga.