Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Minikostüüm ja teised seksikad moehitid

Copy
Minikostüüm! Lõpuiks ometi moehitt, millele järele vaadata.
Alexanderling, Brand no8
Minikostüüm! Lõpuiks ometi moehitt, millele järele vaadata. Alexanderling, Brand no8 Foto: Erlend Štaub

Kostüüm on pärast pikka dressipidu tagasi! Aga mitte selline nagu varem. Moepildilt leiab uut asjalikkust, radikaalset helgust ja pööraseid pükskostüüme, millesarnaseid keegi varem näinud ei ole. Tallinn Fashion Week paneb ritta selle sügise moehitid.

Minikostüüm

Majandus läheb alla ja seelikuserv üles? Tavaliselt on need kaks just sellises suunas liikunud. Moelavasid tabanud minivaimustus annab seega lootust, et olukorra paranemine pole enam kaugel. Kõige moekam viis mini kanda on minikostüüm: lühikesed püksid või seelik ja ansamblisse sobiv jakk. Kui külma kardad, vali paariliseks pikad saapad ja anna minna!

PükskostüümNatali Õnnis, Kriss Soonik, Riina Põldroos
PükskostüümNatali Õnnis, Kriss Soonik, Riina Põldroos Foto: Erlend Štaub

Pükskostüüm

Tegusate naiste univorm ärimaailmas mägede liigutamiseks on täies ilus tagasi. Aga ei mingit igavust! Pükskostüümidel näeb tervet valikut eri siluette, asümmeetrilisi ja intrigeerivaid lõikeid. Pöörane pükskostüüm on eriti veetlev moenähtus, kus sulavad kokku kärpimata tiibadega uljad ideed ning kantav-kehtestav vorm.

Radikaalne helgusAlexanderling, Mammu Couture, Alpaka
Radikaalne helgusAlexanderling, Mammu Couture, Alpaka Foto: Erlend Štaub

Radikaalne helgus

Kui maailm on kuri, vajame moodi hea tuju dopinguks. Ja just helgust see sügis pakub! Silma paitavad pastellid, energiat süstivad neoonid, pehmelt kallistavad kudumid ja naiivselt optimistlikud motiivid.

Tagasi üles