Vaid mõni samm raadio- ja telemajast, kui oletegi Radios, Kadrioru elusaima õhustikuga bistroos, kus on kohalikku vaibi ja kogukondlikku maiku, lihtsat head toitu ning külluslik veinipood pealekauba.
Tellijale
Söögikoht. Kust saab pealinna parimat paneeritud lillkapsast?
Filipiinipärane Adobo-kana basmatiriisi ja tomati-sibulasalatiga. Veiselihalasanje värske salatiga. Kodused kotletid kreemise sinepikastme, kartulipüree ja peedisalatiga. Need on Radio päevapraed, mida söögikoht viimati argipäeviti on pakkunud. Hind, uskumatu küll, 6 eurot!
Pealinna kohta pole seda sugugi palju, kui arvestada, et mõnes üsna kehvavõitu köögiga sööklas maksab lõunapraad tihtilugu 5 eurot. Seejuures pole viieeuroses taldrikutäies enamasti mingit maitsevärvi ja seda ei too lauale ettekandja, rääkimata sellest, et praes ei ole tunda kübetki peakoka Rado Mitro kätt.