Eesti snäkitootja, perefirma Balsnack omanik ja nõukogu esimees Elmar Rusing räägib intervjuus lõbusalt, kuidas ta maksuameti soovitusel pankrotti läks, miks oskavad krõpsupakkijad paljusid keeli ning miks rühmavad ta enda lapsed kõige rohkem tööd ja saavad viimasena palka.
Tellijale
Krõpsuärimees: kõige raskem on müüa Eesti turule! (5)
Teie koduleht ütleb, et Ääsmäel, kus te tegutsete, alustati kartulikrõpsude tootmist juba 1983. aastal. Kuidas see toona välja nägi?
Kui Ääsmäe sovhoosi rajati suur köögiviljahoidla, oli toonastel majandimeestel taipu üks pisike Soomest saadud kartulikrõpsuliinike sinna külge haakida. Kui mina Ääsmäele jõudsin, oli krõpsutootmine juba alanud. (Naerab.) See oli korralik värkstuba, seitse-kaheksa inimest oli ühes vahetuses liini taga. Liivalaia tänaval ühes poes toimus pakkimine ja müük käis üle Tallinna.
Niisiis olete snäkiäris aastakümneid tegutsenud. Kas on olnud ka loobumismõtteid?