Kevadel, kõige kibedamal koroonaajal hakkasid Tallinnas tekkima e-restoranid. Need on toidukohad, kus pole laudu, teenindajaid, nuge ega kahvleid. Tänavalt sisse astujaid sinna ei oodata. Küll aga näevad paljud selles restoraniäri tulevikku.
Tellijale
Uus trend toitlustusäris: restoran, kuhu kliente sisse ei oodata (5)
Ühe e-restorani on pealinnas püsti pannud Toiduguru OÜ, mis müüb Sushiro kaubamärgi all sushi’t. Traditsioonilises restoraniäris tegutsenud Indrek Kaljuveel ja Juri Pütsepal tekkis mõte aprillis, kui oli näha, et inimesed istuvad kodus ja restoranides haigutab tühjus. Esimene ainult toidu kojuveoga tegelev söögikoht alustas peagi Pütsepale kuuluva vanalinna baari Sessel Salongi köögis.