/nginx/o/2020/07/17/13216623t1h1484.jpg)
Eestis kasvab söögiseeni, mida mujal kõrgelt hinnatakse, aga meil maiustavad nendega üksikud. Entusiastid katsetavad aga kallimate seente, näiteks shiitake-seente ja trühvlite kasvatamisega.
Eestis kasvab söögiseeni, mida mujal kõrgelt hinnatakse, aga meil maiustavad nendega üksikud. Entusiastid katsetavad aga kallimate seente, näiteks shiitake-seente ja trühvlite kasvatamisega.
«Superseen on vääveltorik. Ameerikas hinnatakse seda kõrgelt. Maitseb nagu kanaliha. Nimigi on chicken of the woods («metskana» – toim),» seletas Võrumaal Läti piiri ääres Paganamaal elav seenesõber Marje Mürk. Kui ta aga riivsaias praetud sidrunkollast seent tuttavatele pakub, pagevad nood seda maitsmata söögilauast.