/nginx/o/2020/07/08/13196971t1h2fbe.jpg)
Kui palusin üle neljakümne aasta mesindusega tegelenud Lembit Liinil jagada teadmisi meevärvuste kohta, palus ta esmalt ettevalmistusaega. „Ma ei taha sulle pada ajada,” selgitas ta.
Kui palusin üle neljakümne aasta mesindusega tegelenud Lembit Liinil jagada teadmisi meevärvuste kohta, palus ta esmalt ettevalmistusaega. „Ma ei taha sulle pada ajada,” selgitas ta.
Ei tahtnud jah, sest mee värvuse teema on keeruline ja iga päev ma sellele ei mõtle. Mul on küll kogemus, mis värvi mesi ja millest seda saan siin Pandivere kõrgustikul Koeru kandis. Olen näinud, mis värvi on mesi Võrumaal Haanja kandis ämma juures. Seal tegutseb mesinikuna mu abikaasa vend. Nii värvid kui ka maitsed on meil täiesti erinevad.
Ka kirjandusest mee värvide kohta just palju ei leidnud, aga küsi, mis sind huvitab.