Gaasisoojendi plussiks on võimalus luua hubast meeleolu. Seda lahendust on võimalik kasutada nii kohvikutes ja restoranides kui ka koduses terrassil. Gaasisoojendid lubavad soojust ja valgust nautida aastaringselt ning ükski grillpidu ei jää enam kehva ilma tõttu pidamata.
Kvaliteetne grill teeb pool tööd meistri eest ära
Tõsi, grillimine nõuab oskusi ja õigeid vahendeid, kuid midagi ületamatut hea tulemuse saavutamiseks siiski pole. Kuid õige grilli leidmine on tänapäeval raskem kui kunagi varem, sest poodide lai valik võib esialgu segadust tekitada. Ent tavakasutaja valikus on kaks peamist tüüpi: gaasi- või söegrill. Valik tuleb langetada vastavalt ambitsioonidele, tingimustele ja rahakotile.
Gaasigrill sobib neile, kel on oluline hoida naabritega head suhet ehk peamiselt korteriinimestele. Kuid on sobiv lahendus ka neile, kes armastavad kiiresti valmivat sööki. Ent järeleandmisi tuleb sel juhul teha tulemuse ehk grill-liha maitse arvelt.
Parima tulemuse saab siiski söegrilliga. Seega nende valikusse, kes peavad lugu hõrgust, suitsusest ja mahlasest maitsest, jääb ufo- või keraamiline grill. Keraamilise grillahju, nagu Kamado joe grillahju, kasuks räägib siiski mitu asjaolu. Esiteks on tegemist pilkupüüdva grilliga, millega stiilselt oma grillnurka sisustada. Kuid välimusest olulisem on selle sisu, mis aitab ka kõige kehvemal kokal saavutada meisterkoka taset.
Keraamiline grill Kamado Joe küpsetab toitu ühtlaselt. Ühtlaselt jaotunud kuumus tekib tänu tulekolde vaheplaadi ja hermeetiliselt suletava kaane koostööna, mille tõttu tekib küpsetuskambrisse pöördõhk, mis teeb grillmeistri eest pool tööd ära. Nimelt ei pea sellises ahjus liha pöörama ega muretsema, et see ühelt küljelt söestub, kui end juttu ajama unustatakse. Lisaks annavad need iidse Aasia-stiilis grillid toidule rikkaliku suitsuse maitse.