31. detsember on Eesti telejaamadele traditsiooniliselt enesetõestamise päev. Läheb lahti armutu võitlus vaatajate huvi ja tähelepanu pärast. Et valik oleks hõlpsam, tegi Arter luuret selgitamaks, millele kanalid oma keskses aastalõpusaates panustavad.
Pulli munad, topless-pensionär ja muud üllatused tänasel vana-aastaõhtul!
Milline pidulaud: seakõrvad ja soolikad, kilgid ja ussid. Kõik ilusti valgetel vaagnatel ja klaaskaussides serveeritud. Joogiks kilumorss.
Tahaksite sellisest pidusöögist osa saada?
Oot, ega see ole veel kõik. Laual leidub ka roog, mille kõrval teatab silt: «Ühed pallid???». Kui kellelgi tekib küsimusi, mis pallid, tasub vihjet otsida roast selle kõrval. Silt ütleb: «Pulli peenis».
Ja need road pole sugugi vilunud kokkade valmistatud. Nende vaaritamise, keetmise ja küpsetamisega olid öö otsa ametis «Õhtu!» saate kolm toimetajat.
«Kokad võtta oleks liiga lihtne,» tunnistab saatejuht Jüri Butšakov. «Kokk suudab kõik nii ilusaks ja isuäratavaks teha. Me tahtsime, et kõik näeks välja visuaalselt robustne ja maitsed oleksid võimalikult naturaalsed.»