«Õhupalli abil saab sulašokolaadist vormida magustoidukausikese, täita selle koogitükikeste ja koore-mascarpone-vahuga,» õpetab Chocolala perenaine Kristi Lehtis tegema šokolaadidesserti, mis on kaugelt lihtsam kui nende üleilmselt šokolaadikonkursilt äsja medalid koju toonud trühvlikommid.
Tellijale
Chocolala võitis šokolaadi MM-võistlustel hõbeda ja pronksi ning pani piimhappebakteri ME-3 šokolaadi sisse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käes! Lõpuks, pärast mitut aastat mõõduvõtmist ja üheksat auhinnamedalit ülemaailmse šokolaadikonkursi Chocolate Awards Ida-Euroopa voorus, teatati nädala alguses Chocolala asutajale ja perenaisele Kristi Lehtisele, et seekord lõppes finaalvõistlus Guatemalas lausa kahe medaliga, hõbeda ja pronksiga. Palsamiäädikaga trühvli hindas žürii tumeda šokolaadi trühvlite klassis hõbemedali vääriliseks. Šokolaadikreemide ja kommitäidiste kategoorias sai sidruni-, mee- ja rosmariinikaramelliga tumeda šokolaadi trühvel pronksi. Kaalukuselt on see võistlus võrreldav kokandusolümpia Bocuse d’Origa.