Virtsu–Kuivastu laevaliinil tuli reisijal kolme keedukartuli ja veisepaja eest välja käia veidi alla 10 euro, kirjutab Saarte Hääl.
Mees sai praamil einestades hinnašoki (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnašoki sai Orissaare mees Heiki Hanso läinud nädalal, kui valis laeva söögikoha Rootsi laua valikust meelepärasema – veisepada, mis sisaldas mõningaid aedvilju, näis sobivat.
Hindasid ei vaadanud Hanso meelega ning varem ei olnud ta alles oktoobrist laevadel alustanud uue toitlustaja teenust kasutanud.
«Kuna on kaaluarvestus, siis asetasin kolme kartuli ja pajamöksiga taldriku kaalule, näitas 628 grammi ja kassiir ütles hinnaks 9 eurot ja 21 senti,» rääkis Hanso.