Tordimeistrite liidu magusakunstnikud üle Eesti küpsetavad järgmiseks laupäevaks mitukümmend torti, et Lions-klubide heateopäeva talgutel osalejad paneksid nendega üritusele pidulik-magusa punkti. Küllap nii mõnigi neist järgib ka minimõõtu portsjon- ja siledaks lihvitud korrustordi moodi, oletab Tordikooli kondiiter Marika Sinkkonen.
Tellijale
Tordimoele meeldib mini
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastelsed makroonikuhilad, mustikakarva sefiiriampsud, tillukesed šokolaadiekleerid, kihilised minikoogid, siledaks võõbatud korrustordid, söödavad roosiõied – selline vaatepilt avaneb maiasmokkade hulgas popi Tordikooli eestvedaja, koolitaja ja kondiitri Marika Sinkkoneni väikeses kondiitritoas.
Parasjagu lõpetab ta seal tordipritsiga ekleeride kreemitamise, et saata need pildistamisele – nende valmistamisõpetus läheb raamatusse, mis pühendub tema erilistele lemmikutele, prantsuspärastele makroonidele ja ekleeridele. Pärast tordimeistrite-väikeettevõtjate hulgas menukat «Torditeadust» saab see olema juba kondiitri teine kokaraamat.