![Pädaste mõisa restorani peakokk Stefan Berwanger ja värskelt korjatud seened.](http://f10.pmo.ee/I_BCY0A1DBwD2LRaJVnPXd8GoeU=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2019/09/20/12578100t1h2da7.jpg)
Pädaste mõisa restorani peakokk, Saksamaa lõunaosast pärit Stefan Berwanger on vaimustuses Eesti seentest ja soovitab lihtsat hõrku rooga, kus metsaseened on kaaslaseks juursellerile. «Ebatavaline kooslus,» kinnitab kokk.
Pädaste mõisa restorani peakokk, Saksamaa lõunaosast pärit Stefan Berwanger on vaimustuses Eesti seentest ja soovitab lihtsat hõrku rooga, kus metsaseened on kaaslaseks juursellerile. «Ebatavaline kooslus,» kinnitab kokk.
Ma armastan seeni nii väga, et võiksin nendega lausa abielluda, kuulutab juba poolteist aastat Muhu saarel Pädaste mõisa restorani Alexander peakoka ametit pidanud Stefan Berwanger. Esiteks on söögiseeni palju liike ning teiseks on need väga erineva maitsetugevuse ja viljalihaga, mis mõlemad annavad kokanduses päris palju mänguruumi, põhjendab ta. Veel veetleb teda iseäralik kerge maa- ja mullamaitse, mis paljude seentega kaasas käib.