Põltsamaa Meierei Juustutööstuse OÜ
Kaarlijärve meierei tehnoloog Marge Sütt (vasakul), laomeister Kai Laas ning ettevõtte toodangut müüva Estover OÜ müügi- ja turundus osa konna juhataja Hannes Prits uurisid suures jahedas laos, kui kaua peab viilutamiseks tehtud Eesti juust veel laagerduma.
Põltsamaa Meierei Juustutööstuse OÜ Kaarlijärve meierei tehnoloog Marge Sütt (vasakul), laomeister Kai Laas ning ettevõtte toodangut müüva Estover OÜ müügi- ja turundus osa konna juhataja Hannes Prits uurisid suures jahedas laos, kui kaua peab viilutamiseks tehtud Eesti juust veel laagerduma. Foto: Sille Annuk

Rannu külje all asuva Kaarlijärve meierei suur ladu on maast laeni laagerduvat juustu täis. Ja kus on, sinna tuleb: kaks juustupressi töötavad mitmes vahetuses ning kontoripoolel peetakse nõu kohupiimaliini täiustamise ja lao suurendamise üle.