4 portsu
15 min
230 kcal
300 g pastat
4 sl grillõli või -kastet
400 g kana rinnafileed
2 sl oliiviõli
4 rammusat küüslauguküünt
3 suurt tomatit
1 sl suhkrut
soola
1–2 sl palsami- või punaveiniäädikat
1 dl hakitud rohelist sibulat
4 portsu
15 min
230 kcal
300 g pastat
4 sl grillõli või -kastet
400 g kana rinnafileed
2 sl oliiviõli
4 rammusat küüslauguküünt
3 suurt tomatit
1 sl suhkrut
soola
1–2 sl palsami- või punaveiniäädikat
1 dl hakitud rohelist sibulat
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ja nõruta sõelal. Sega grillkaste või -õli kanafileedega ning lase 10 minutit seista. Vasarda fileed toidukile vahel õhemaks ja prae 1 sl õlis kuumal pannil mõlemalt poolt pruunikaks (võid ka grillpannil grillida). Aseta kanaliha fooliumisse, purusta peale 2–3 küüslauguküünt ja jäta ootele. Lisa teine lusikatäis õli pannile ning lisa tükeldatud tomatid. Prae 2–3 minutit ja maitsesta tomatipannitäit suhkru, soola ja 1 sl palsamiäädikaga. Purusta lisaks 1 küüslauguküüs. Viiluta kanafileed ribadeks ja sega need tomatisse koos keedetud pasta ning hakitud rohelise sibulaga. Lisa soovi korral teine lusikatäis palsamiäädikat.