Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Kiire lihasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kiire lihasupp
Kiire lihasupp Foto: Jaan Heinamaa

4 portsu

290 kcal

15 min

750 ml kanapuljongit

1 kana rinnafilee

120 g head fileesinki

1 pakk või külmutatuna 150 g lumekrabi või krevette soolvees

1 pakk kiirnuudleid või 1 klots munanuudleid (neid lokkis supinuudleid)

1 punt rohelist sibulat

soovi korral hakitud värsket tšillit, 2 hakitud küüslauguküünt ja 1 sl taimeõli

Kui kasutad tšillit ja küüslauku, prae neid õlis minuti-paari jagu. Vala peale puljong ning kuumuta vedelik keema. Lisa peeneks hakitud kana-, singi- ja makra-krevetipalad ning nuudliklots. Keeda minut-kaks, kuni nuudlid on valmis, ja serveeri kohe koos hakitud rohelise sibulaga.

Tagasi üles