Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/11/25/851336t1hf8b6.jpg)
4 portsu
290 kcal
15 min
750 ml kanapuljongit
1 kana rinnafilee
120 g head fileesinki
1 pakk või külmutatuna 150 g lumekrabi või krevette soolvees
1 pakk kiirnuudleid või 1 klots munanuudleid (neid lokkis supinuudleid)
1 punt rohelist sibulat
soovi korral hakitud värsket tšillit, 2 hakitud küüslauguküünt ja 1 sl taimeõli
Kui kasutad tšillit ja küüslauku, prae neid õlis minuti-paari jagu. Vala peale puljong ning kuumuta vedelik keema. Lisa peeneks hakitud kana-, singi- ja makra-krevetipalad ning nuudliklots. Keeda minut-kaks, kuni nuudlid on valmis, ja serveeri kohe koos hakitud rohelise sibulaga.