/nginx/o/2011/11/16/838090t1hdeb3.jpg)
4 portsu
35 min
410 kcal
400 g kanahakkliha või tükeldatud kanafileed
1 tl paprikapulbrit
soovi korral pisut riivitud sidruni- või apelsinikoort
1 sibul
1 küüslauguküüs
250–300 g ilma jalata šampinjone
1 sl võid
2 sl oliiviõli
0,5 dl brändit (võid ka ära jätta)
1 dl hapukoort
1/2 dl lehtpeterselli
soola-pipart
Sega kanaliha paprikapulbri, sidruni- või apelsinikoore ja soola-pipraga. Kuumuta pannil õli ning prae hakitud sibulat-küüslauku keskmisel tulel, kuni need on pehmed. Tõsta kuumust ning lisa poolitatud või neljaks lõigatud seened ja või. Prae, kuni seened on kergelt tooni saanud. Tõsta pannitäis kaussi ootama. Puhasta pann, lisa törtsuke õli ja prae hakkliha või kanapalad kenasti kuldseks. Kalla pannile sibula-seenesegu ning brändi. Kuumuta, kuni brändi on toidu sisse imendunud. Eemalda pann tulelt, lisa hapukoor ning hakitud lehtpetersell. Serveeri kartulipudru või keedukartuliga. Maitseb hästi ka tatrapudru või riisiga.