Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

5 minuti peedisupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
5 minuti peedisupp
5 minuti peedisupp Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

5 minutit

90 kcal

2 sl oliiviõli

2 rammusat küüslauguküünt

500–600 g keedetud peeti

1,5 dl vett

2 x 400 g purki konservtomateid (tükeldatud või purustatud)

soola-pipart

serveerimiseks 3 sl hapukoort, 1 tl mädarõigast ja 4 sl hakitud maitserohelist (till, murulauk, koriander, petersell vm)

Haki pisut peeti peeneks ja jäta supi kaunistuseks. Kuumuta potis õli ja prae purustatud küüslauk kergelt läbi. Lisa tükeldatud peet, vesi ja tomatikonserv. Mikserda potitäis kohe püreeks ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta, kuid ära keeda! Serveeri mädarõikaga segatud hapukoore ja maitserohelisega.

Tagasi üles