Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/11/11/829268t1h20f7.jpg)
4 portsu
15 min
340 kcal
300 g pastat
2 sl oliiviõli
400 g kana- või kalkunihakkliha (võid linnulihafileest ise köögikombainis hakkliha mikserdada)
2 rammusat küüslauguküünt
1 punane paprika
5 sl magusat tšillikastet
soovi korral värsket koriandrit
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ja nõruta sõelal. Prae hakkliha kuumas õlis kenasti kuldseks. Lisa purustatud küüslauk ja ribadeks lõigatud paprika ning prae veel minut-paar. Vala pannile ka pasta ja magus tšillikaste. Sega läbi ja serveeri kohe. Soovi korral võid peale puistata hakitud lehtkoriandrit.