/nginx/o/2011/10/26/808606t1h41a8.jpg)
Tallinlanna Ene Leks on kolmeteistkümne aastaga külastanud Kariibi mere saari üheteistkümnel korral. Mis on see jõud, mis teda sinna ikka ja jälle minema sunnib?
Tallinlanna Ene Leks on kolmeteistkümne aastaga külastanud Kariibi mere saari üheteistkümnel korral. Mis on see jõud, mis teda sinna ikka ja jälle minema sunnib?
Ene räägib, et avastas sealse piirkonna täiesti juhuslikult. 90ndate lõpul kavandas ta talvepuhkust Lapimaal, ent äkitselt helistas reisiagent: «Mis sa selle kalli reisiga jamad, sõida parem ülehomme kaheks nädalaks Dominikaani, 10 000 krooni, lennureis edasi-tagasi ja hotellis hommikusöök!» Miks ka mitte! 30 külmakraadi ja põhjapõtrade asemel 30 soojakraadi ning sini-sinine meri.