Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Fetaga kanapalad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Fetaga kanapalad
Fetaga kanapalad Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

420 kcal

25–30 min + 10 min kanapalade jahutamiseks

4–6 viilu röstsaia (eemalda koorik) või 130 g riivsaia

70 g + 2 sl kõvemat fetat või mõnda kõvemat riivitud juustu

2 sl värsket tüümiani või 1 tl kuivatatud ürti

4 kana rinnafileed

1–2 muna

4 sl oliiviõli

1 pakk külmutatud rohelisi ube

1 sl võid + 1 sl oliiviõli

2 purustatud küüslauguküünt

soola

Sega saiapuru, 70 g juustu ja hakitud tüümian. Vasarda fileed kahe küpsetuspaberi vahel tainarulli abil lamedaks ja laiaks. Kasta kanapalad lahtiklopitud munasse, vajuta maitsestatud saiapurusse ning aseta 10 minutiks külmikusse tahenema. Kuumuta potis vesi keema, maitsesta soolaga ja tõsta juurde oad. Kui oad on parajalt krõmpsud, kurna vesi ja vala oad potti tagasi. Lisa oliiviõli, või, purustatud küüslauk ning 2 supilusikatäit juustu.

Kuumuta pannil õli ja prae paneeritud kana mõlemalt poolt umbes 4 minutiga kuldpruuniks. Serveeri ubadel.

HÜVA NÕU: kana asemel võid keeta hoopis 400 g meelepärast pastat ning serveerida seda küüslauguubadega segatult.

Tagasi üles