/nginx/o/2011/10/20/800168t1h76f0.jpg)
4 portsu
230 kcal
10 min
1 punane sibul
1 sl veiniäädikat
1 tl suhkrut
4 muna
3 suitskanakoiba
2 kotitäit salatisegu või 3 punti rohelist salatit või suurem pea Rooma salatit
1 dl hakitud murulauku
Kastmeks:
1,5 dl petti või maitsestamata jogurtit
1 sl sidrunimahla
soola ja musta pipart
soovi korral 0,5 tl riivitud sidrunikoort ja/või 1 purustatud küüslauguküüs
Klopi kastmeained suletud kaanega purgis ühtlaseks. Tõsta sibulaviilud kuumutatud äädika-suhkru sisse marineerima. Keeda mune 5–6 minutit, vala vesi ära ning hoia külma vee all, kuni need on tsipake jahtunud. Koori seejärel. Eemalda koibadelt luud ja tükelda liha suupärasteks tükkideks. Sega paladeks rebitud salat, kanaliha, äädikast nõrutatud sibul ja murulauk. Tõsta tipuks poolitatud munad ning nirista üle kastmega.