Juba täna algab Tartus toidu- ja veinifestival. Ainuüksi veinifestivali vastu tunneb sotsiaalmeedias huvi üle kümne tuhande inimese. Et kõik soovijad festivalist osa saaksid, peetakse seda varasema ühe päeva asemel hoopis kaks päeva, toidufestival kestab suisa pühapäevani.
Tellijale
Menu pikendab toidu- ja veinifestivali
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal on programmis rohkelt uuendusi: veiniala on avatud kahel päeval, restoranides Polpo ja Antonius toimuvad gurmeeõhtusöögid, avatud on Emajõe promenaad koos vaba lava programmiga ja kaasa lööb ka Tartu turuhoone oma esitlusköögiga.